Δύο φορές έκθετη η ΝΔ για τη στάση του κ. Τασούλα, λένε στον ΣΥΡΙΖΑ

Δύο φορές έκθετη η ΝΔ για τη στάση του κ. Τασούλα, λένε στον ΣΥΡΙΖΑ

Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι έντονα ενοχλημένοι από τη στάση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα στη Βουλή. Όπως λένε πρόκειται για μια ακόμη επίδειξη πολιτικού αυταρχισμού της Κυβέρνησης και μάλιστα για πρώτη φορά στα Κοινοβουλευτικά πρακτικά.

Πολλώ δε μάλλον όταν ο πρόεδρος της Βουλής, που θυμίζουν ψηφίστηκε και από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίστηκε ότι από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός δεν έρχεται στη Βουλή να απαντήσει στις επίκαιρες ερωτήσεις που του καταθέτει ο πρόεδρος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο τελευταίος δεν έχει το δικαίωμα της ομιλίας επειδή κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τη διαδικασία.

Διαβάστε επίσης: Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα από τον Τασούλα: Φίμωσε τον Τσίπρα στη Βουλή

Πρωτοφανής πραγματικά απόφαση που υπακούει στη λογική «μπορώ και το κάνω»! Διότι αν έπρεπε να ενεργοποιήσει κάτι η απουσία του πρωθυπουργού αυτό θα ήταν η λογοδοσία εκείνου που τον καλεί. Να εξηγήσει δηλαδή, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο κ. Τσίπρας, στη Βουλή και κατ’ επέκταση στον κόσμο τους λόγους για τους οποίους κάλεσε τον πρωθυπουργό και έτσι να φανεί αν η πρωθυπουργική απουσία είναι σκόπιμη ή εδράζεται στο άκαιρο και άτοπο του ερωτήματος.

Στην προκειμένη πάντως περίπτωση ο κ. Τσίπρας καλούσε τον πρωθυπουργό να απαντήσει για τα τραπεζικά δάνεια τα ΝΔ και γιατί επί προεδρίας του (5 χρόνια) αυτά αυξάνονται σχεδόν 30 εκατομμύρια € κατ’ έτος παρά τις κυβερνητικές δηλώσεις ότι η ΝΔ εξυπηρετεί τα δάνειά της. Αν όντως συμβαίνει το τελευταίο τότε γιατί ο πρωθυπουργός δεν ήρθε να απαντήσει;

Η ΝΔ είναι δύο φορές έκθετη από τη στιγμή που ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος ισχυρίστηκε on camera ότι η ΝΔ δεν πληρώνει τα πανωτόκια γι αυτό και τα δάνειά της αυξάνονται.

Δεν αισθάνεται δηλαδή ο πρωθυπουργός την ανάγκη να εξηγήσει στον Έλληνα δανειολήπτη που πληρώνει τα δάνειά τους (και τα πανωτόκια) ή που χάνει το σπίτι του γιατί δεν έχει να τα πληρώσει, γιατί το κόμμα του δεν το κάνει; Και γιατί δεν ακολουθούνται οι νόμιμες διαδικασίες, ρωτάνε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter