Δύο κρούσματα κορονοϊού στην Παλαιά Επίδαυρο – Καταγγελίες για μπιτς μπαρ στο οποίο δεν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας

Δύο κρούσματα κορονοϊού στην Παλαιά Επίδαυρο – Καταγγελίες για μπιτς μπαρ στο οποίο δεν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Επιδαύρου, αφού όπως πληροφορείται το documentonews.gr δύο νεαροί διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό και ήδη έχει ξεκινήσει διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών τους.

Παράλληλα, σε μια περιοχή στην οποία συρρέει καθημερινά πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει παραστάσεις στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, στο οποίο ασφαλώς τηρούνται κατά γράμμα όλα τα μέτρα ασφαλείας, φαίνεται πως ορισμένοι λειτουργούν ανεύθυνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της Επιδαύρου, τις οποίες έχει δεχθεί το documentonews.gr, μπιτς μπαρ εμφανίζεται να παραβιάζει τα επιβεβλημένα μέτρα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος διασποράς του κορονοϊού.

Κάτοικοι της περιοχής, αναφέρουν μάλιστα στο documentonews.gr ότι παρά τις δεκάδες επώνυμες και ανώνυμες καταγγελίες στις αρμόδιες Αρχές, δηλαδή στην Αστυνομία, δεν λαμβάνεται κανένα απολύτως μέτρο ασφάλειας, με αποτέλεσμα στο μπιτς μπαρ  να συνωστίζονται κυρίως νεαρότερης ηλικίας άνθρωποι, με ό,τι κινδύνους αυτό συνεπάγεται για την υγεία των ίδιων και των ανθρώπων με τους οποίους έρχονται σε επαφή.

Οι καταγγέλλοντες εμφανίζουν επιπλέον την Αστυνομία να κάνει ενίοτε στους υπευθύνους του καταστήματος συστάσεις και στη συνέχεια απλώς να αποχωρεί χωρίς να προχωρά στην επιβολή κυρώσεων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter