Δύο μήνες εκτός γηπέδων οι Καραπαπάς, Μπέος

Δύο μήνες εκτός γηπέδων οι Καραπαπάς, Μπέος

Τιμωρία δύο μηνών στους Κώστα Καραπαπά και Αχιλλέα Μπέο επέβαλε ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λίγκας για το επεισόδιο που είχαν στο παιχνίδι του Βόλου με τον Ολυμπιακό. 

Οι δύο άνδρες λογομάχησαν στους πάγκους, ο διαιτητής Βασίλης Φωτιάς διέκοψε προσωρινά το ματς και τους απέβαλε.

Αναλυτικά η απόφαση του ΑΔ:

– ΔΕΧΕΤΑΙ ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις.

– ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ: Α) στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τη χρηματική ποινή των έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ για την πρώτη πράξη (παράβαση άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄, 15 παρ. 1 περ. 1 γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ) και Β) στον Κ. ΚΑΡΑΠΑΠΑ την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου στα γήπεδα για δύο μήνες για τη δεύτερη πράξη (παράβαση άρθρων 1, 2 περ. ε, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. β’ σε συνδυασμό με το 11 παρ. 1, 2 και 3, 12 παρ. 1 περ. α’),

– ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Α) στην ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για τη δεύτερη πράξη και β) τη χρηματική ποινή των χιλίων (1.000) ευρώ για την τρίτη πράξη και Β) στον Α. ΜΠΕΟ για τη δεύτερη πράξη α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δύο μήνες (παράβαση άρθρων 1, 2 περ. ε, 4 παρ. 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. β’ σε συνδυασμό με το 11 παρ. 1, 2 και 3).

– ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ εις βάρος της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. συνολική χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων πεντακοσίων (5.500) ευρώ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter