Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Δύο νέα χρυσά βραβεία για την ΑΒ Βασιλόπουλος στα e-volution Αwards

Η ΑΒ Βασιλόπουλος για μία ακόμη χρονιά συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία διακρίσεων για την digital παρουσία της καθώς και για τις online πρακτικές της στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

 Η εταιρεία απέσπασε δύο νέα χρυσά βραβεία τη διοργάνωση e-volution Awards 2018, τα οποία επιβεβαιώνουν τη συνέπεια με την οποία ακολουθεί τη digital στρατηγική της.

Συγκεκριμένα, στην τελετή απονομής των E-volution Awards 2018, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε:

  • GOLD βραβείο, για το AB Click2shop, στην κατηγορία Best in Food & Grocery
  • GOLD βραβείο, για την e mail marketing στρατηγική της, σε συνεργασία με την εταιρεία Lighthouse, στην κατηγορία Στρατηγική E-mail Marketing

Η διοργάνωση e-volution awards, επιβραβεύει εδώ και 7 χρόνια τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν. Πραγματοποιείται από το Marketing Week με τη συνδιοργάνωση του Eltrun, υπό την αιγίδα του GR.E.CA.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, εξελίσσει και βελτιστοποιεί συνεχώς τις πρακτικές της, ώστε να συναντά με συνέπεια τις νέες ανάγκες των καταναλωτών. Με την καινοτομία στον πυρήνα της λειτουργίας της, αναλαμβάνει την ευθύνη του ηγετικού της ρόλου και οδηγεί τις εξελίξεις στο εγχώριο e-commerce.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.