Δύο νέες διακρίσεις για τη Lidl Ελλάς στα Retail Business Awards 2020

Δύο νέες διακρίσεις για τη Lidl Ελλάς στα Retail Business Awards 2020

Στον δρόμο των διακρίσεων και των επιτυχιών συνέχισε η Lidl Ελλάς κατά τη 18η Τελετή Απονομής των Retail Business Awards 2020, τον μεγαλύτερο και μακροβιότερο θεσμό της αγοράς που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Με δύο καμπάνιες, που ξεχώρισαν για τη δημιουργική προσέγγιση και τον ισχυρό τους αντίκτυπο στην αγορά, διακρίθηκε η Lidl Ελλάς, αποδεικνύοντας πως αποτελεί μια σταθερά υγιή δύναμη του εγχώριου λιανεμπορίου.

Στο πλαίσιο τελετής απονομής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Ιουλίου η εταιρία απέσπασε:

Βραβείο Silver στην κατηγορία Social Media Retail Strategy για την καμπάνια «Φυλλάδιο Προσφοράς #apotalidl». H Lidl Ελλάς ηγήθηκε της προσπάθειας για ένα καλύτερο αύριο και υποστήριξε έμπρακτα την ιδέα μιας κοινωνίας που το καλό μοιράζεται σε όλους καλώντας τον κόσμο μέσω της ιστοσελίδας fylladioprosforasapotalidl.gr να μοιραστεί «ηλεκτρονικά» το μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης του «Φυλλαδίου Προσφοράς #apotalidl». Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 40.083 shares με αποτέλεσμα να προσφερθεί ισάριθμο ποσό σε αξία προϊόντων στους οργανισμούς Ανοιχτή Αγκαλιά, Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προσφοράς, Μπορούμε και Χαμόγελο του Παιδιού.

Βραβείο Silver στην κατηγορία Retail Campaign για την επετειακή καμπάνια 360ο «20 χρόνια Lidl Ελλάς». Η Lidl Ελλάς με αφορμή τον εορτασμό των 20 χρόνων δραστηριοποίησής της στην Ελλάδα, γιόρτασε με μια integrated marketing campaign την επέτειό της με το καταναλωτικό κοινό αποδεικνύοντας μέσω τηλεοπτικών και digital spots, διαγωνισμών, ενεργειών και επετειακών προϊόντων, ότι κάνει την κάθε μέρα να αξίζει. Η καμπάνια ενίσχυσε συνολικά τα brand values της εταιρίας, δίνοντας μια δυνατή υπόσχεση για την πορεία της στο μέλλον.

H Lidl Ελλάς βραβεύεται για μία ακόμη φορά στα Retail Business Awards, συγκαταλεγόμενη ανάμεσα στις επιχειρήσεις που δίνουν καθημερινά τη μάχη της ανάπτυξης στη χώρα, οδηγώντας τον κλάδο όλο και πιο μπροστά και αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι το λιανεμπόριο παραμένει ισχυρός πυλώνας ανάπτυξης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter