Δύο νέες γευστικές πίτσες που μας ενθουσιάζουν

Δύο νέες γευστικές πίτσες που μας ενθουσιάζουν

Αν υπάρχει μία πεντανόστιμη δημιουργία η οποία μπορεί να συγκινήσει τους γευστικούς κάλυκες των ανθρώπων από τον Βορρά μέχρι το Νότο, αλλά και από τη Δύση έως την Ανατολή, αυτή είναι η αγαπημένη σε όλους μας, πίτσα!

Πρόκειται για την πιο διαδεδομένη γαστριμαργική επιλογή παγκοσμίως, με χιλιάδες παραλλαγές όσον αφορά τα υλικά, αλλά… τα ίδια αποτελέσματα για όλους: λατρεία και λαχτάρα για το επόμενο κομμάτι!

Γι αυτό κανείς δεν μπορεί να… αγνοήσει ο,τιδήποτε νέο και ανανεωμένο κυκλοφορεί και αφορά την πίτσα και μάλιστα τα νέα που την αφορούν διαδίδονται πολύ γρήγορα.

Σαν κλασσικοί καλοφαγάδες, πρόσφατα ανακαλύψαμε πως το αγαπημένο αυτό προϊόν, επέστρεψε πιο πλούσιο, πιο λαχταριστό και πιο νόστιμο από ποτέ στα καταστήματα Γρηγόρης, όπου δύο εξίσου γευστικές προτάσεις υπόσχονται να… συγκινήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς! Η Πίτσα Special με την αφράτη ζύμη της, την πεντανόστιμη σάλτσα ντομάτας και φυσικά την πλούσια σύνθεση από λιωμένο τυρί, εκλεκτά αλλαντικά και φρέσκια πιπεριά, θα γίνει η αγαπημένη επιλογή όσων αναζητούν μία πληρέστατη και γευστικότατη πρόταση όλες τις ώρες της ημέρας.

Για τους πιο… παραδοσιακούς, η Πίτσα Μαργαρίτα, είναι η ιδανική επιλογή. Μία πίτσα βγαλμένη από τη ναπολιτάνικη κουλτούρα,  με αφράτη ζύμη, πεντανόστιμη σάλτσα ντομάτας και πλούσιο mix τυριών, που συναρπάζει.

Ο Γρηγόρης, έχοντας ως στόχο να ικανοποιεί όλες τις διατροφικές προτιμήσεις των καταναλωτών του, προσθέτει στην προϊοντική του γκάμα τις δύο νέες χορταστικές πίτσες, οι οποίες «σερβίρονται» σε χάρτινο ανακυκλώσιμο κουτί για πίτσα, για take away & delivery.

Επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα Γρηγόρης ή παραγγείλτε online στο www.gregorys.gr ή στο Gregory’s e-order app και μπείτε στον πειρασμό να διαλέξετε ποια από τις δύο θα πρωτοδοκιμάσετε… ή και τις δύο φυσικά!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter