Δύο οικογένειες εγκλωβίστηκαν στην Πάρνηθα

Δύο οικογένειες εγκλωβίστηκαν στην Πάρνηθα

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό δύο οικογενειών στην Πάρνηθα, κοντά στο καταφύγιο της περιοχής Φλαμπούρι, όπου έχουν ακινητοποιηθεί τα αυτοκίνητά τους λόγω του χιονιού.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 8 άτομα ενώ στην περιοχή μεταβαίνουν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα για να τους απομακρύνουν από το σημείο.

Στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής με έξι άνδρες και ένα εκχιονιστικό, και ξεκίνησε επιχείρηση με σκοπό να απεγκλωβίσει τα συνολικά οκτώ άτομα (από 4 άτομα σε κάθε αυτοκίνητο) και να τα απομακρύνει με ασφάλεια από τη συγκεκριμένη περιοχή.

Τελικά, η επιχείρηση είχε αίσιο τέλος, καθώς οι δυνάμεις της πυροσβεστικής κατάφεραν να τραβήξουν τα δύο αυτοκίνητα από τον χωματόδρομο που βρίσκονταν και να τα οδηγήσουν σε δρόμο με άσφαλτο, συνοδεύοντάς τα στη συνέχεια για αποφυγή περαιτέρω περιπετειών.

Σημειώνεται ότι οι εγκλωβισμένοι είχαν τηλεφωνήσει στην Πυροσβεστική στις 18:49 μετά το απόγευμα, καλώντας προς βοήθεια. 

Και στη Λευκάδα

Σε λευκό κλοιό βρίσκεται από το πρωί το όρος Αίνος της Κεφαλονιάς, όπου αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη απεγκλωβισμός δυο ατόμων που βρίσκονται με το αυτοκίνητό τους στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου στον Αίνο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Τα δύο άτομα έχουν εγκλωβιστεί εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter