Δύο στα δύο από την εκπληκτική Ξάνθη!

Δύο στα δύο από την εκπληκτική Ξάνθη!

Με τον αέρα της μεγάλης της νίκης στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας μέσα στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ με 2-1, η Ξάνθη μπήκε με σκοπό να κάνει ένα ακόμα διπλό. Και το έκανε! Πάλι εκτός έδρας πάλι με σκορ 2-1, με θύμα της αυτή τη φορά τον Παναιτωλικό!

Το ματς είχε ρυθμό με τον Παναιτωλικό να πιέζει για το γκολ από πολύ νωρίς. Η Ξάνθη χτυπούσε στις αντεπιθέσεις και ήταν θέμα χρόνου να μπει κάποιο γκολ, όσο περνούσε η ώρα. Τελικά ο γηπεδούχος ήταν εκείνος που προηγήθηκε στο σκορ στο 70’ με πέναλτι του Μπαΐροβιτς και το οποίο κέρδισε ο Ντάλσιο από τον Ντίρεσταμ…

Όμως, πριν προλάβουν να χαρούν οι γηπεδούχοι, η Ξάνθη ισοφάρισε στο 72’ με ατομική προσπάθεια και σουτ του Τεσέιρα, που είχε μπει λίγα λεπτά πριν σαν αλλαγή στο παιχνίδι. Σα να μην έφθανε η ισοφάριση, η Ξάνθη ξανακτύπησε πέντε λεπτά αργότερα με τον Στάργκεον «παγώνοντας» τους Αγρινιώτες!

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής ο Τζοβάρας

Παναιτωλικός: Κνετ, Σανιά, Μαλής, Γιοβάνοβιτς (46’ Μαρσιάλ), Λιάβας, Λουσέρο, Ντάλσιο, Φυτόπουλος (46’ Μιμίτο), Ντουάρτε, Ντίας, Μπαΐροβιτς.

Ξάνθη: Μπέντο, Μπαξεβανίδης (38’ Ντίρεσταμ), Λισγάρας, Καρασαλίδης, Σόσα, Τερκί, Κοβάτσεβιτς, Μπαριέντος (57’ Φοσέ), Τζουρίτσκοβιτς, Στάργκεον, Ρενέλα (69’ Τεσέιρα).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter