Δύο στρατιωτικοί τραυματίστηκαν σε έκρηξη στο πάρκο Τζακάρτα στην Ινδονησία

Δύο στρατιωτικοί τραυματίστηκαν σε έκρηξη στο πάρκο Τζακάρτα στην Ινδονησία

Δύο στελέχη του προσωπικού των ένοπλων δυνάμεων της Ινδονησίας τραυματίστηκαν σε έκρηξη χειροβομβίδας καπνού στο πάρκο του Εθνικού Μνημείου στην Τζακάρτα, δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της ινδονησιακής πρωτεύουσας, ο Γκατότ Εντί Πραμόνο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της διοίκησης των μονάδων των ένοπλων δυνάμεων στην περιοχή της πρωτεύουσας Έκο Μαργκιόνο, οι δύο στρατιωτικοί συμμετείχαν σε άσκηση.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί πως η έκρηξη οφειλόταν σε επίθεση, ο Πραμόνο απάντησε «δεν έχουμε ακόμη καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα, ακόμη διενεργούμε έρευνα για να κατανοήσουμε πώς βρέθηκε η χειροβομβίδα εκεί». Ωστόσο όταν οι δημοσιογράφοι επέμειναν, ο αξιωματικός της αστυνομίας διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να υποδεικνύει πως διαπράχθηκε επίθεση.

Το πάρκο του Εθνικού Μνημείου (Monumen Nasional, ή Monas) βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας της Ινδονησίας, σε μικρή απόσταση από το προεδρικό ανάκτορο.

Οι δύο στρατιωτικοί που τραυματίστηκαν έχουν διακομιστεί σε νοσοκομείο. «Ο ένας έχει τραυματιστεί στο χέρι και άλλος στο πόδι», σύμφωνα με τον Πραμόνο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter