Παραμένει έγκλειστη

Δύο συναυλίες για τα δικαστικά έξοδα της Ηριάννας Β.Λ. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δύο συναυλίες οικονομικής ενίσχυσης για τα δικαστικά έξοδα της Ηριάννας Β.Λ. διοργανώνονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στην Αθήνα η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου με την συμμετοχή των Σταύρου Γιαβρή, Ιάκωβου Μολυμπάκη, Κωσταντή Πιστιόλη, Bandallusia, Radio Sol και Κάτω απ' το δέντρο.

Στη Θεσσαλονίκη η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στη σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ την Πέμπτη, 14 Σεπτμεβρίου. Θα συμμετάσχουν οι Γκιντίκι, Βάσω Βασιλειάδου, Μαλλιά Κουβάρια και Ανφάν Γκατέ.

Η Ηριάννα Β.Λ. και ο συγκατηγορούμενός της, Περικλής, παραμένουν έγκλειστοι μετά την άρνηση του πενταμελούς εφετείου αναστολών να αναστείλει την έκτιση της ποινής τους μέχρι τη διεξαγωγή της δίκη σε δεύτερο βαθμό. Και οι δύο έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν εκ νέου αίτημα αναστολής έκτισης της ποινής δύο μήνες μετά την απόρριψη, δηλαδή στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Η νεαρή πανεπιστημιακός καταδικάστηκε σε 13 χρόνια κάθειρξη με βάση ένα έωλο κατηγορητήριο, όπως πρώτο αποκάλυψε το Documento, προκαλώντας κύμα συμπαράστασης από πολίτες, φορείς, συλλόγους, συλλογικότητες, σωματεία και πολιτικές οργανώσεις. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.