Δυο χρόνια Documento, δυο χρόνια σκληρό ροκ

Δυο χρόνια Documento, δυο χρόνια σκληρό ροκ

Δυο χρόνια συνεχούς σύγκρουσης, αδιάλειπτης αμφισβήτησης και τελικά πλήρους επιβεβαίωσης. Δυο χρόνια με μοναδικό όπλο το πρωτογενές ρεπορτάζ και την έρευνα. Με στοιχεία και έγγραφα. Με πλείστα (ναι, πλείστα) αποκλειστικά. Με δεκάδες αγωγές, μηνύσεις και εξώδικα. Με καμιά καταδίκη. 

Με πιστούς αναγνώστες. Με φανατικούς πολέμιους.

Δυο χρόνια αγαπούν να μας μισούν. Όταν διαγνώσεις για πρώτη φορά αυτή την ακραία, για έντυπο, αντιφατικότητα, προσπαθείς να καταλάβεις τη γενεσιουργό αιτία της. Με τη δεύτερη ανάγνωση, όμως, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν πρόκειται για παραδοξότητα αλλά για μεγάλη τιμή.

Και ναι, αυτό είναι το μεγαλύτερο εύσημο που μπορεί να αποδοθεί στον Κώστα Βαξεβάνη και σε όλους τους συναδέλφους –δημοσιογράφους, γραφίστες, διορθωτές, διοικητικούς– που συνθέτουν το Documento εδώ και δυο χρόνια.

Δυο χρόνια, με την καλύτερη ομάδα έρευνας. Με τα πιο ψαγμένα διεθνή. Με τα πιο ψαγμένα οικονομικά και αθλητικά. Με το Docville, το διαμάντι πολιτιστικό ένθετο που μπορεί να περνά με ένα ιδανικό changement από τον «Ξένο» του Καμύ, στον «Ξένο» του Στράτου Διονυσίου.

Με τα πιο hot περιοδικά στον Τύπο. Το HotDoc και το HotDoc History. Με ειδικές εκδόσεις δια χειρός Documento που γράφουν ιστορία όπως η σειρά «Αιρετικά» που τολμά να ερευνήσει και να θίξει θέματα και αντιλήψεις περίτεχνα παγιωμένες σε μια καθεστηκυία αντίληψη των πραγμάτων. Με το documentonews.gr, την καθημερινή «έκδοση» του Documento, με την άλλη ματιά στην ειδησεογραφία και με αντισυμβατικό λόγο στις απόψεις του.

Δυο χρόνια Documento με 105 φύλλα στα περίπτερα. (Σε όσα, τουλάχιστον, μας επιτρέπουν να φτάσουμε). Συνεχίζουμε.

ΥΓ

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα εκατοντάδες τρολ που βγάζουν και αυτά τίμια το ψωμί τους από το Documento, ποστάροντας από non paper φληναφήματα και κρύο χιούμορ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη διαφήμιση για ένα έντυπο από το να παραφράζουν τον τίτλο του. Όπως Τοκουμέντο και Βοθροντοκουμέντο. Ευχαριστούμε για τη διάδοση του μηνύματός μας.

ΥΓ2

Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης θερμά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας για τις πολύτιμες πληροφορίες που μας μεταφέρουν και τη συμβολή τους στις αποκαλύψεις μας για τα μεγάλα σκάνδαλα επί των ημερών τους. Μπορεί για τα μάτια του κόσμου να μας αποκαλούν «πιστόλι του Μαξίμου», ξέρουν, όμως, καλά ότι οι καλύτεροι πληροφοριοδότες μας βρίσκονται στη Χαριλάου Τρικούπη και στο Μοσχάτο.

https://www.facebook.com/documentonews.gr/videos/1959720480995555/?__xts__%5B0%5D=68.ARBY7Ar60BZsslHtyIJbkWeBOtDjEb13_55u_nlooxGLg4e5g4FFhl3uPg_aPnUwbxwDq9qucZQg5O-xVjtSck_cl1Jgt2LXnqMx6mLKd8sQewyWkgSryVu9mcNSFYCimydQbOKfua_yzV8Q2ilt7qi6zkpdZAiDUqdQIh9p8VJflopeuF32XSfxjdAOAw9u84qW-siZ980SV08PE-GCzlD0pwAJG3TbD8J3FGYpDXxlXvzMQj7Apf_JK7uc1Egx6uu7K73hs8r0lRXQtgoXJXRBnqJMS7nJ1M_V6A1qr648ibFFMj_wSKZtCpai2prjxJ6ZVf9DK4eMpoh24pLBgYyzAxWbxBRctlAkFpxg&__tn__=-R

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter