Δύο χρόνια «Παίζω και Μαθαίνω» από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Δύο χρόνια «Παίζω και Μαθαίνω» από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον ολοκληρώνει με επιτυχία το ταξίδι του σε 10 παιδικούς-βρεφονηπιακούς σταθμούς σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Παίζω & Μαθαίνω».

Με το πρόγραμμα ανάπλασης παιδικών-βρεφονηπιακών σταθμών, περισσότερα από 1.100 παιδιά σε 10 σταθμούς της χώρας, αναπτύσσονται και δημιουργούν σε ένα χαρούμενο περιβάλλον.

Μέσω της ανάπλασης των προαυλίων χώρων και της παροχής εκπαιδευτικού υλικού, το πρόγραμμα προσέφερε σε περισσότερα από 1.100 βρέφη και παιδιά ένα πιο όμορφο, χρωματιστό και δημιουργικό χώρο. Οι προαύλιοι χώροι των σταθμών γέμισαν χρώμα, λουλούδια και παιχνίδια, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να καλλιεργήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

Μέσα στα δύο αυτά χρόνια, το πρόγραμμα επισκέφθηκε 8 πόλεις της χώρας, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, το Αίγιο, το Ηράκλειο Κρήτης, τα Ιωάννινα, τη Θήβα και τη Ρόδο. Η επιλογή των σταθμών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα έγινε σε συνεργασία με τους Δήμους. Ειδικοί συνεργάτες, αρχιτέκτονες και μηχανικοί, επιμελήθηκαν την ανάπλαση των χώρων, με κύριο πάντα στόχο να βελτιώσουν την καθημερινότητα και τις συνθήκες στις οποίες αναπτύσσονται και δημιουργούν χιλιάδες παιδικά πρόσωπα.

Συνολικά μεταμορφώθηκαν 5.880 τ.μ. αύλιου χώρου, χρησιμοποιώντας 2.100 τόνους μπογιάς, 426 τόνους άμμου, 400 ανθισμένα λουλούδια, 120 παιδικές καρέκλες και 43 υπαίθρια παιχνίδια. Παράλληλα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σταθμού, δώρισε εκπαιδευτικά παιδικά βιβλία και χρήσιμη γραφική ύλη, όπως μαρκαδόρους, κηρομπογιές, πίνακες τάξεων και χάρτες.

Η σημαντική συνεισφορά του προγράμματος στη βελτίωση των συνθηκών μέσα στις οποίες αναπτύσσονται και κάνουν τα πρώτα τους βήματα χιλιάδες μικροί μαθητές αναγνωρίστηκε και στο εξωτερικό. Πρόσφατα, το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω» κέρδισε το βραβείο «Best Community Initiative» στα Global Bottled Water Awards, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς για τον κλάδο του εμφιαλωμένου νερού, διαγωνιζόμενο ανάμεσα σε 25 χώρες και περισσότερες από 100 συμμετοχές.

Η συμβολή στις τοπικές κοινωνίες και η δημιουργία επιπρόσθετης αξίας βρίσκονται σταθερά ανάμεσα στους μακροπρόθεσμους στόχους της Coca-Cola Τρία Έψιλον η οποία στα 47 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα ανταποκρίνεται έμπρακτα στις ανάγκες της κοινωνίας, με πολλαπλές πρωτοβουλίες και δράσεις που οικοδομούν ένα καλύτερο αύριο. Με τα προγράμματα που υλοποιεί η εταιρεία για την ενίσχυση της νέας γενιάς, δημιουργεί προϋποθέσεις για αισιοδοξία, δημιουργικότητα, ανάπτυξη και επιτυχία!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter