Δυσαρέσκεια Βούτση για τις προβλέψεις του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής

Απηχεί απόψεις της αντιπολίτευσης σύμφωνα με κύκλους του προέδρου της Βουλής .

Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζεται από το περιβάλλον του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση για τις δυσοίωνες προβλέψεις σχετικά με την οικονομία του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής.

Σύμφωνα με κύκλους προσκείμενους στον Ν.Βούτση η έκθεση προκαλεί «έκπληξη και δυσαρέσκεια» και μάλιστα σημειώνεται πως δημοσιοποιήθηκε «την ημέρα που έκλεισε η συμφωνία με τους θεσμούς η οποία δημιούργησε ένα θετικό κλίμα στην οικονομία».

Όπως επισημαίνεται «τα spread σήμερα πέφτουν λόγω του κλεισίματος της συμφωνίας» ενώ στην έκθεση «αναφέρονται άλλα στοιχεία και εκτιμησεις». Συγκεκριμένα σημειώνεται πως «δεν έχουν ληφθεί υπόψη οι τρέχουσες εξελίξεις μετά την συμφωνία, δημιουργείται αρνητικό κλίμα και απηχεί απόψεις που ακούγονται από την πλευρά της αντιπολίτευσης».​

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.