Κάνει λόγο για «ολιγωρία»

Δυσαρέσκεια της ΝΔ για ΕΡΤ για το συλλαλητήριο

Θέμα για τον τρόπο λειτουργίας της ΕΡΤ, με αφορμή την κάλυψη του συλλαλητηρίου της Κυριακής, επιχειρεί να αναδείξει η ΝΔ, η οποία υπενθυμίζεται ότι σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν έχει επιχειρήσει να απαξιώσει τη δημόσια τηλεόραση, μετά την επαναλειτουργία της.

Αποφεύγοντας τις κατά μέτωπο επιθέσεις, με δελτία Τύπου, στις οποίες κατά το παρελθόν είχε καταφύγει η ΝΔ , η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μαρία Σπυράκη, επικοινώνησε νωρίτερα με τον Πρόεδρο της Ε.Ρ.Τ., Χρήστο Λεοντή και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο, υπεύθυνο του τομέα ειδήσεων, Βασίλη Ταλαμάγκα, στους οποίους και εξέφρασε τη δυσφορία της ΝΔ, η οποία μετά και τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου αρχίζει να το «αγκαλιάζει» με μεγαλύτερη ζέση…

Η κ. Σπυράκη έκανε λόγο για «ολιγωρία» της Δημόσιας τηλεόρασης, και για «ελλιπέστατη κάλυψη του συλλαλητηρίου» και εξέφρασε τη «έντονη δυσαρέσκεια» της ΝΔ για το θέμα. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.