Δύσκολες στιγμές για την Ούμα Θέρμαν

Δύσκολες στιγμές για την Ούμα Θέρμαν

Η Ούμα Θέρμαν από τη στιγμή που χώρισε οριστικά το 2014, από τον χρηματιστή Αρπάντ Μπουσόν, τρέχει από δικαστήριο σε δικαστήριο για την επιμέλεια της τετράχρονης κόρης τους, Ροσαλίντα Αρούσκα Αρκάντινα Αλταλούν Φλόρνενς .

Ο Γάλλος χρηματιστής που ζει στο Λονδίνο εμφανίστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν και αιτήθηκε περισσότερο χρόνο με την κόρη του, ωστόσο αυτά που ειπώθηκαν στην δικαστική έκθεση ήταν τόσο ακραία, που η ψυχολόγος της υπόθεσης Σάρα Βάις, ζήτησε να μην παραβρίσκεται στην αίθουσα η 4χρονη Λούνα, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ ο 53χρονος χρηματιστής ισχυρίστηκε ότι η 46χρονη σταρ είναι ψυχικά άρρωστη.

Όπως είπε ο δικηγόρος του Μπουσόν, Πίτερ Μπρόνστεϊν, η Ούμα Θέρμαν «έχει σοβαρή ψυχική ασθένεια», κάτι το οποίο, όπως είπε η διορισμένη από το δικαστήριο ψυχολόγος δρ. Βάις, ο κ. Μπουσόν το έχει πει πολλές φορές και στο παρελθόν.

Η σχέση του Μπουσόν και της Θέρμαν ξεκίνησε το 2007. Το 2008 αρραβωνιάστηκαν κι έναν χρόνο μετά χώρισαν για να ξαναβρεθούν ξανά το 2011 και το 2012 απέκτησαν τη Λούνα. Ωστόσο η «ευτυχία» δεν έφτασε ποτέ σε γάμο και το 2014 χώρισαν οριστικά.

Ο αγώνας που δίνει τα δύο τελευταία χρόνια η λαμπερή ηθοποιός φαίνεται ότι όντως έχει αφήσει τα σημάδια του στην ψυχική της αφού βρίσκεται σε θεραπεία με αντικαταθλιπτικά και με χάπια κατά του άγχους και της αϋπνίας.

Σύμφωνα με ανεξάρτητη δρ. Βάις η Ούμα Θέρμαν, η οποία έχει ακόμα δύο παιδιά που βρίσκονται στην εφηβεία, με τον πρώην σύζυγό της και ηθοποιό, Ίθαν Χοκ, εμφανίζει «έλλειψη προσοχής και υπερκινητικότητα», καθώς και «ήπιες μαθησιακές δυσκολίες», αλλά απέρριψε κατηγορηματικά την άποψη ότι η ηθοποιός πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας.

Αναφερόμενη η ψυχολόγος στο αίτημα του Μπουσόν, ο οποίος έχει δύο έφηβους γιους με το μοντέλο από την Αυστραλία Ελ ΜακΦέρσον, είπε πως περισσότερο ανησυχεί για τις δικές του ανάγκες παρά για της κόρης του.

Η δρ. Βάις είπε ακόμα στο δικαστήριο ότι η 4χρονη Λούνα ταξίδεψε στις Μπαχάμες για να περάσει χρόνο με τον πατέρα της κι αυτός την άφησε και έφυγε με τον γιο του για να παρακολουθήσει τη συναυλία των Rolling Stones στην Κούβα.

Αλλά και άλλη φορά που η μικρή πήγε στο Λονδίνο για να είναι μαζί του και πάλι αυτός την άφησε με την πρώην σύζυγό του Ελ ΜακΦέρσον για να πάει να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter