Δύσκολες ώρες για τον Στάθη Ψάλτη

Δύσκολες ώρες για τον Στάθη Ψάλτη

Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει από τον περασμένο Φεβρουάριο ο αγαπημένος ηθοποιός Στάθης Ψάλτης και εδώ και 10 ημέρες υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων, σε νοσοκομείο των Αθηνών, προκειμένου να το ξεπεράσει. 

Η νοσηλεία του δημοφιλούς καλλιτέχνη έχει κρατηθεί μυστική, όπως γράφει η εφημερίδα «Espresso», ενώ οι θεράποντες ιατροί του είναι πάνω από το κεφάλι του και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Τον Στάθη Ψάλτη έχουν έχουν ήδη επισκεφτεί στο δωμάτιό του κάποιοι συνάδελφοί του – ανάμεσά τους ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Κώστας Πρέκας – προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία της υγείας του.

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου, όταν ο Στάθης Ψάλτης πρωταγωνιστούσε στην επιθεώρηση «Όλοι μαζί… τη φάγαμε» και έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με το θίασο. Εκείνη την περίοδο, ο θίασος βρέθηκε στην Πτολεμαΐδα και εκεί ο ηθοποιός αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφτηκε νοσοκομείο της πόλης.

Αν και οι γιατροί του είχαν συστήσει να παραμείνει για ανάπαυση και θεραπεία, εκείνος δεν ήθελε να αναβάλλει τις παραστάσεις του θιάσου και με ευθύνη του αποφάσισε να φύγει. Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικά χρόνια, ο Στάθης Ψάλτης είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να παραλύσει η δεξιά πλευρά του σώματός του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter