Δύσκολη νίκη για τον Αρη, 2-1 τον Αστέρα

Δύσκολη νίκη για τον Αρη, 2-1 τον Αστέρα

O Αρης ξεκίνησε δυνατά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, προηγήθηκε 2-0 στο 34’ (1-0 στο 5’ με τον Σάσα και 2-0 στο 34’ με τον Ντιγκινί), αλλά τελικά νίκησε με την ψυχή στο στόμα.

 Οι Αρκάδες μείωσαν στο 41’ με τον Φερνάντεθ και πίεσαν για την ισοφάριση. Στο πρώτο 15λεπτο του δεύτερου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του ματς, χωρίς να μπορέσουν να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ. Στο 90’ αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του Αρη, Φαμπιάν Εμαν επειδή έπιασε την μπάλα με τα χέρια έξω από την περιοχή του. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο 19χρονος Απόστολος Τσιλιγγίρης, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τον Αρη στην Σούπερ Λίγκα.

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε κάποια δικαιώματα, αλλά και πάλι καταφέραμε να κρατήσουμε το υπέρ μας προβάδισμα. Κερδίζαμε και θέλαμε να παίξουμε καλά τις αντεπιθέσεις. Έχουμε 10 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια και νομίζω είναι ένας καλός απολογισμός», δήλωσε ο προπονητής του Αρη Μίχαελ Ενινγκ.

Άρης: Έμαν, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Ματίγια, Σάσα, Γκάμα (71’ Μπα), Φετφατζίδης (79’ Τόνσο), Ντιγκινί (92’ Τσιλιγγίρης), Ιντέγε.

Αστέρας Τρίπολης (Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Ματρικάρντι (28’ Μπ. Φερνάντεθ), Τασουλής, Βαλιέντε, Μουνάφο (58’ Σίτο), Καπίγια, Μ. Φερνάντεθ (65’ Ριέρα), Λ. Φερνάντεθ, Μπαράλες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter