Δύσκολη νίκη η Ρόμα

Δύσκολη νίκη η Ρόμα

Τα βρήκε… σκούρα απέναντι στην Κάλιαρι η Ρόμα, αλλά τελικά επιβλήθηκε με 1-0 στο «Ολίμπικο» στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 21ης αγωνιστικής στη Serie A.

Ο Κώστας Μανωλάς αντικαταστάθηκε στις καθυστερήσεις από τον Βερμάελεν, ενώ ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έπαιξε σε όλο το ματς για τους φιλοξενούμενους.

Η ήττα της περασμένης εβδομάδας από την Λάτσιο δεν επηρέασε την Αταλάντα, η οποία με το πέναλτι του Γκόμεζ επικράτησε στο Μπέργκαμο με 1-0 της Σαμπντόρια και συνέχισε την ανοδική της πορεία.Με δύο γρήγορα γκολ του Ντιμπάλα (5`) και του Ιγκουαϊν (17`) η Γιουβέντους επικράτησε με 2-0 της Λάτσιο στο Τορίνο και μετά από 21 αγωνιστικές, παραμένει επικεφαλής στο καμπιονάτο, με απόσταση «ασφαλείας» από τους διώκτες της. Η «γηραιά κυρία» είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση και του εφετινού σκουντέτο, καθώς έχει διαφορά τεσσάρων βαθμών από την Νάπολι (σ.σ. κι έναν αγώνα λιγότερο) και την Ρόμα, που ακολουθούν στην κατάταξη. Η Ίντερ πέρασε με νίκη από το Παλέρμο (0-1) και βελτίωσε την θέση της στο Καμπιονάτο, ενώ η Τορίνο «υποκλίθηκε» στην Μπολόνια με 2-0. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter