Δύσκολο Πάσχα για τους Έλληνες στρατιωτικούς – Συναντήθηκαν με τους γονείς τους

Δύσκολο Πάσχα για τους Έλληνες στρατιωτικούς – Συναντήθηκαν με τους γονείς τους

Συνάντηση με τους γονείς τους είχαν σήμερα Μεγάλη Παρασκευή οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης οι οποίοι συνεχίζουν να παραμένουν στις φυλακές της Αδριανούπολης για 36η ημέρα.

Το επισκεπτήριο πραγματοποιήθηκε στις 13:00 τo μεσημέρι και όπως ήταν αναμενόμενο, το κλίμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο, λόγω και των ημερών.

Αυτή ήταν η πέμπτη συνάντηση που είχαν οι δύο γονείς με τα παιδιά τους και αυτή τη φορά δεν τους χώριζε ούτε το τζάμι, όπως συνέβαινε τις προηγούμενος φορές. Σύμφωνα με τον κανονισμό των φυλακών της Αδριανούπολης, υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μια φορά τον μήνα.

Οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, πριν το επισκεπτήριο είχαν συνάντηση στο ελληνικό προξενείο, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις.

Την ίδια ώρα, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς των δύο στρατιωτικών και τους διαβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι η ελληνική κυβέρνηση θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για την αποφυλάκιση και ταχύτερη επιστροφή των δύο στρατιωτικών στην Ελλάδα.

Παράλληλα τους ζήτησε να μεταφέρουν τις προσωπικές του ευχές στους δύο κρατούμενους εν όψει του Πάσχα. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter