Δυστύχημα στη Βουλγαρία: Ερωτήματα για τα αίτια της τραγωδίας – Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

Δυστύχημα στη Βουλγαρία: Ερωτήματα για τα αίτια της τραγωδίας – Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

Απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα αναζητούν οι αρχές για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος στη Βουλγαρία με το λεωφορείο που τυλίχθηκε στις φλόγες και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 46 επιβάτες ανάμεσά τους και 12 παιδιά.

Το μοναδικό στοιχείο που δεν αμφισβητείται είναι ότι το τουριστικό λεωφορείο σύρθηκε με μεγάλη ταχύτητα στις μπάρες και στη συνέχεια πήρε αμέσως φωτιά. Οι αρχές εναποθέτουν τις ελπίδες τους στους επτά επιβάτες που επέζησαν ελπίζοντας πως θα λάβουν απαντήσεις που θα τους οδηγήσουν στα αίτια της τραγωδίας.

Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν είναι πολλά με κύριο γιατί ο οδηγός δεν μπόρεσε να αντιδράσει και δεν μπόρεσε να ανοίξει τις πόρτες προκειμένου να προλάβουν να βγουν έξω οι επιβάτες.

Πώς πήρε τόσο γρήγορα φωτιά το τουριστικό λεωφορείο και πώς προκλήθηκε στο μπροστινό μέρος η φωτιά αφού οι επτά επιζώντες ήταν στα πίσω καθίσματα και κατάφεραν να πηδήξουν από το φλεγόμενο λεωφορείο αφού κατάφεραν να σπάσουν το πίσω τζάμι.

Ένας από τους επτά τραυματίες ανέφερε πως το λεωφορείο έπεσε στις μπάρες, στη συνέχεια έσκασαν τα λάστιχα και τυλίχτηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να γεμίσει αμέσως καπνό. Η εκτίμησή του είναι ότι ο οδηγός πρέπει να κοιμήθηκε στο τιμόνι και να μην μπόρεσε να αντιδράσει.

Από τους επτά διασωθέντες οι πέντε είναι πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας και οι άλλοι δυο είναι ένας Σέρβος και ένας Βέλγος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter