Δυτική Ελλάδα: Απευθείας ανάθεση στον Εθνικό Κήρυκα Νέας Υόρκης! (Έγγραφο)

Δυτική Ελλάδα: Απευθείας ανάθεση στον Εθνικό Κήρυκα Νέας Υόρκης! (Έγγραφο)

Ουδείς «άριστος» δεν μένει παραπονεμένος από τον «γαλάζιο» Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη.

Μετά το χρήμα στις ανύπαρκτες ιστοσελίδες krisomeronews.gr και ilianews.gr που έδωσε ο κ. Φαρμάκης επικαλούμενος την ενημέρωση των πολιτών για την πανδημία του covid 19 (διαβάστε ΕΔΩ) όπως αποκαλύπτεται σε έγγραφο που βρίσκεται αναρτημένο στη Διαύγεια , ο κ. Φαρμάκης εν μέσω πανδημίας του Covid 19 και αφού είχε λύσει όλα τα οικονομικά προβλήματα των συμπολιτών του , επιχειρηματιών και εργαζομένων , αποφάσισε στις 17 Μάρτη 2020 να δώσει με απευθείας ανάθεση το ποσό των 3.000 ευρώ στην εφημερίδα «Εθνικός Κήρυκας της Νέας Υόρκης» που ως γνωστό ανήκει στην οικογένεια του πρώην υφυπουργού Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό Αντώνη Διαματάρη ο οποίος οδηγήθηκε σε παραίτηση μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento .

Δείτε επίσης: Οι αποκαλύψεις του Documento που οδήγησαν στην παραίτηση Διαματάρη

Τα χρήματα δόθηκαν για την τουριστική προβολή της Δυτικής Ελλάδας . Όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο :

« Με βάση την υπ’ αριθμ.: ΠΔΕ/ΔΠΠΑΤΑ/47348/209/17-2-2020 προσφορά της εφημερίδας Εθνικός Κήρυκας (The National Herald στην αγγλική γλώσσα) η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην έκδοση αγγλόφωνου αφιερώματος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, που θα περιλαμβάνει τα εξής παρακάτω:

Έντυπη και ηλεκτρονική προβολή,

Παρουσίαση της Περιφέρειας σε θέση Οπισθόφυλλο 28.8 cm 53,6 cm,

Παρουσίαση τουριστικού ενδιαφέροντος (περιήγηση βουνό και θάλασσα, αρχαιολογικοί χώροι, ιστορικά μνημεία, τοπικά προϊόντα),

Συνέντευξη με τον Περιφερειάρχη στην Αγγλική έκδοση.

Όλα τα παραπάνω θα παρουσιαστούν, στην έντυπη εκδοχή, σε μία ολοσέλιδη μακέτα και σε τρεις σελίδες με σχετική ύλη και φωτογραφικό υλικό. Παράλληλη, όλα τα αναφερόμενα θέματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της εφημερίδας www.theNationalHerald.com»

Το χρηματικό ένταλμα πληρωμής της εφημερίδας «Εθνικός Κήρυκας Νέας Υόρκης» κόπηκε στις 23 Ιουνίου 2020 στο όνομα της εταιρείας « Εθνικός Κήρυκας Νέας Υόρκης Ελλάς Μονοπρόσωπη ΕΠΕ» . Στο ΓΕΜΗ ως διοίκηση της άνω εταιρείας αναφέρεται η κ. Διαματάρη Ευαγγελία.

Πηγή: Apokalypseis.com

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter