Eπίθεση στην Αγία Μαρίνα: Αναβολή της δίκης για να καταθέσει η παθούσα

Eπίθεση στην Αγία Μαρίνα: Αναβολή της δίκης για να καταθέσει η παθούσα

Για τις 22 Ιουνίου αναβλήθηκε από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθήνας η δίκη των των δύο κατηγορούμενων πακιστανικής καταγωγής, οι οποίοι διώκονται για την επίθεση σε βάρος 26χρονης λουόμενης στην οποία η παρέα των δραστών αφαίρεσε την μπλούζα, ενώ παράλληλα την βιντεοσκοπούσαν μεταδίδοντας live την εγκληματική τους πράξη. Η δίκη αναβλήθηκε προκειμένου να εξεταστεί από το δικαστήριο το θύμα της υπόθεσης.

Είχε προηγηθεί η αθωωτική πρόταση του εισαγγελέα της έδρας για τους δύο κατηγορούμενους, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της απολογίας του υποστήριξαν: «Εμείς κάναμε μπάνιο, ξαφνικά βρήκαμε την παρέα των τεσσάρων ανδρών τους οποίους ξέραμε. Τους είδαμε που πήγαν να μιλήσουν σε μια κοπέλα, εμείς κάτσαμε λίγο πιο πίσω. Δεν επιτεθήκαμε στην κοπέλα, δεν κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα. Την ώρα που μας συνέλαβαν εμείς είδαμε τον άνδρα της, δεν τον γνωρίζουμε». Σημειώνεται ότι η Αστυνομία αναζητά τους υπόλοιπους τέσσερις.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος απολογούμενος είπε: «Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή ήμασταν στην ίδια παρέα με τους δράστες. Εμείς απομακρυνθήκαμε επειδή ο φίλος μου, δεν έχει χαρτιά νόμιμης εισόδου και παραμονής».

Σε βάρος των δύο κατηγορουμένων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για απλή συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο, ενώ η 26χρονη φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν, απλώς παρακολουθούσαν και δεν της επιτέθηκαν, ούτε ήταν αυτοί που τη βιντεοσκόπησαν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter