“E-shop of the year” το ΑΒ Εshop στα e-volution Awards 2021

“E-shop of the year” το ΑΒ Εshop στα e-volution Awards 2021

Ε όπως εξέλιξη. Και e όπως e-commerce. Και το 2020, αναμφισβήτητα, είναι η χρονιά του ηλεκτρονικού εμπορίου! Είναι η χρονιά που, λόγω πανδημίας, ανέδειξε μια σειρά από νέες ανάγκες για την αγορά και την κοινωνία, και έφερε νέες συνήθειες και τάσεις στον τρόπο που ψωνίζουμε.

Σε μια χρονιά, λοιπόν, που το e-commerce είχε την τιμητική του, στην ΑΒ Βασιλόπουλος προσαρμοστήκαμε -γρήγορα και με επιτυχία- στις πολλές, νέες και μεγάλες απαιτήσεις. Εξελίξαμε περαιτέρω το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το AB Eshop, και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό σε ένα διαρκώς επιταχυνόμενο και εναλλασσόμενο τοπίο με έναν και μοναδικό στόχο: την online εξυπηρέτηση των πελατών μας. Και τα καταφέραμε, κερδίζοντας την επιλογή και την εκτίμησή τους, αλλά και την κορυφαία διάκριση “Eshop of the Year για το αγαπημένο AB Eshop, μαζί με 7 ακόμη πολύ σημαντικές βραβεύσεις, στο πλαίσιο των e-volution Awards 2021*!

  • Gold βραβείο στην κατηγορία “Best in Supermarkets για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που προσφέρουν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, AB Eshop, και η νέα μας εφαρμογή, AB App.
  • Gold βραβείο στην κατηγορία “Content Marketing that Convertsγια το περιεχόμενο και τη συνολική αγοραστική εμπειρία που δημιουργούν το AB Eshop και το AB App.
  • Gold βραβείο στην κατηγορία «Υπηρεσίες Συμβουλευτικής στο ECommerce | ανά case study» για το στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση του AB Home Shop Center, του νέου κέντρου αναπλήρωσης και διανομής των ηλεκτρονικών μας παραγγελιών.
  • Gold βραβείο στην κατηγορία «Στρατηγική social media» για τη δημιουργία στοχευμένου περιεχομένου εν μέσω πανδημίας, μέσα από δυο μεγάλες social media καμπάνιες (καμπάνια «Φροντίζουμε» και καμπάνια «#menoumespiti»).
  • Silverβραβείο στην κατηγορία «Υπηρεσίες EBanking & Συστήματα Ηλεκτρονικών Πληρωμών» για την ευελιξία στις online πληρωμές για αγορές από το AB Eshop ή το AB App σε Android & iOS.
  • Silverβραβείο στην κατηγορία “User Interface” για το αναβαθμισμένο αγοραστικό ταξίδι σε ποικίλα σημεία της πλοήγησης στο AB Eshop, από την είσοδο έως το checkout.
  • Bronzeβραβείο στην κατηγορία “Operations & Back Office” για το AB Home Shop Center, που αποτελεί μια επένδυση άνω των 10 εκατ. ευρώ και εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ηλεκτρονικές παραγγελίες, για την Αττική, μέσα από το AB Eshop.

Για εμάς, στην ΑΒ Βασιλόπουλος, όλα ξεκινούν από τον Άνθρωπο. Από τη δική μας μεγάλη ομάδα για τους τους πελάτες μας. Οι δικές τους ανάγκες είναι το δικό μας ζητούμενο και το απόλυτο κίνητρο. Και σήμερα, είμαστε σε θέση να τους προσφέρουμε μια αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία και μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το AB Eshop. Το “E-shop of the year”!

Γιατί γνωρίζουμε ότι και κάθε e-καλάθι είναι ξεχωριστό και μοναδικό, όπως και οι e-πελάτες μας που το «γεμίζουν». Kαι θέλουμε να δημιουργούμε επιλογές με νέες υπηρεσίες για να βρίσκουν τον τρόπο που τους ταιριάζει και όλα όσα χρειάζονται.

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για ό,τι θέλεις να είσαι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter