Έως την 21η Ιουλίου 2017

ΕΑΠ: Παράταση έως 21/7 στην υποβολή αιτήσεων για τα μεταπτυχιακά προγράμματα

Νέα καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων σε έξι Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών ανακοίνωσε το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ), το μεγαλύτερο δημόσιο ΑΕΙ στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με την καινούργια προθεσμία να παρατείνεται έως την 21η Ιουλίου 2017, στις 15:30.

Η νέα περίοδος εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ΕΑΠ περιλαμβάνει δύο μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται από το Ίδρυμα για πρώτη φορά το νέο ακαδημαϊκό έτος 2017-18 και αφορά στους τίτλους:

• Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία

• Σύγχρονες Τάσεις στην Ανάλυση και τη Διδασκαλία της Νέας Ελληνικής Γλώσσας

Ταυτόχρονα, τέσσερα επιπλέον δημοφιλή μεταπτυχιακά προγράμματα που ξεκίνησαν το ακαδημαϊκό έτος 2016-17 δέχονται την ίδια περίοδο αιτήσεις από ενδιαφερόμενους υποψηφίους:

Language Education for Refugees and Migrants

• Αθλητικές Σπουδές: Κοινωνιολογία, Ιστορία, Ανθρωπολογία

• Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων

• Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές

Η φοίτηση στα μεταπτυχιακά προγράμματα είναι εξ αποστάσεως, μέσω ψηφιακής πλατφόρμας. Τα προγράμματα είναι σχεδιασμένα από κορυφαίες Ακαδημαϊκές Επιτροπές ώστε να ανταποκρίνονται στα ακαδημαϊκά ενδιαφέροντα καθώς και τις σημαντικές ανάγκες της αγοράς εργασίας, οργανώνονται σε εξαμηνιαίες Θεματικές Ενότητες (έναντι του παλαιότερου ετήσιου τρόπου οργάνωσης ενοτήτων) και η βάση του προγραμματισμού τους είναι οι ευρωπαϊκές πιστωτικές μονάδες ECTS.

Αιτήσεις για τα μεταπτυχιακά προγράμματα υποβάλλονται ηλεκτρονικά, έως τις 21 Ιουλίου 2017, ώρα 15:30. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα προγράμματα και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο www.eap.gr/programmata-spoudwn

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.