Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Δεν είναι απλή περίπτωση

Έβαλαν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα

Ο μέχρι πρότινος διευθυντής της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Γενικής Γραμματείας Υποδοχής του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και πρώην καταδρομέας Ανδρέας Ηλιόπουλος, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στον «Φιλελεύθερο» αφήνοντας υπονοούμενα για κακοδιαχείριση των κονδυλίων για τη μετανάστευση, δεν είναι απλή περίπτωση.

 Ανέλαβε την ως άνω θέση με απόφαση του υπουργού Γιάννη Μουζάλα όταν αποστρατεύτηκε ως Α΄ υπαρχηγός ΓΕΣ ενώ ήταν φαβορί για την ηγεσία του στις τότε κρίσεις. 

Ως διευθυντής πάντως της αυτοτελούς υπηρεσίας πρώτης υποδοχής του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής προέβη σε άκρως ρατσιστικό και ηλίθιο σχόλιο για τους μετανάστες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δείχνοντας αν μη τι άλλο ότι δεν είχε επίγνωση της θέσης του. 

Συγκεκριμένα τον περασμένο Φεβρουάριο έγραψε ότι «μέχρι και οι... αλλοδαποί έχουν το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης» κάτω από μια φωτογραφία οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.