Έβαλε φωτιά στο αμάξι για να μην το πάρει η πρώην γυναίκα του!

Έβαλε φωτιά στο αμάξι για να μην το πάρει η πρώην γυναίκα του!

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης στα Χανιά, στην περιοχή Περβολίτσα κοντά στην Αμερικανική Βάση λίγα χιλιόμετρα μετά το Μουζουρά.

Η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για φωτιά σε ένα όχημα στην περιοχή, στις 5 και μισή περίπου το απόγευμα και έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα και το ανάλογο προσωπικό.

Αφού προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς και ενώ το όχημα είχε καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς, οδηγός απορριμματοφόρου της ΔΕΔΙΣΑ τους υπέδειξε τον δράστη, ο οποίος καθόταν κάποια μέτρα παρακάτω έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Ο 45χρονος ομολόγησε στους πυροσβέστες ότι ο ίδιος είχε κάψει το αυτοκίνητο γιατί όπως είπε δεν ήθελε να περιέλθει στην κυριότητα της συζύγου του, με την οποία είναι σε διάσταση. Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο ίδιος είχε επιτεθεί φραστικά στον οδηγό της ΔΕΔΙΣΑ, ο οποίος είχε προσπαθήσει να τον βοηθήσει.

Παρά την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής στην περιοχή, το όχημα κάηκε σχεδόν ολοσχερώς, ενώ ευτυχώς δεν προκλήθηκαν περισσότερες ζημιές στο χώρο.

Στο σημείο έσπευσε αστυνομία για την σύλληψή του ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Πηγή: zarpanews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter