Έβγαλε ψυχή και πάθος ο ΠΑΟ, με Βιγιαφάνες 1-0 τον Ολυμπιακό

Έβγαλε ψυχή και πάθος ο ΠΑΟ, με Βιγιαφάνες 1-0 τον Ολυμπιακό

O Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων και με το αβέβαιο μέλλον είναι πάλι εδώ! Με ψυχή και περίσσιο πάθος οι «πράσινοι» νίκησαν στο ντέρμπι τον Ολυμπιακό με 1-0 χάρις σε γκολ του Λούκας Βιγιαφάνες (55’) και πήραν μια πολύ βαθιά ανάσα για τη συνέχεια, ειδικά από τη στιγμή που πλησίασαν στον πόντο τον «αιώνιο» αντίπαλο τους.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι προερχόταν από τη νίηκ επί του ΠΑΟΚ, προβλημάτισε και πάλι. Νωθρός, ασύνδετος, κατάφερε να κάνει μόλις στο 51’ την πρώτη τελική του προσπάθεια και φυσικά απογοήτευσε. «Ξύπνησε» μόνο στο τελευταίο 20λεπτο με την είσοδο του Ανσαριφάρντ στο ματς, έχασε δυο-τρεις καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε. Ειδικά το γκολ που χάνει στο 90’ο Εμενίκε ένα μέτρο από τη γραμμή τέρματος, είναι για… όσκαρ!

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα μέτριο ντέρμπι, με τον Παναθηναϊκό όμως, να είναι καλύτερος του αντιπάλου του, να έχει τον έλεγχο του ματς και να μην επιτρέπει στους «ερυθρόλευκους» να μπουν στο ματς. Μόνο στο τελευταίο εικοσάλεπτο κινδύνευσαν οι γηπεδούχοι, που κουράστηκαν και υπέφεραν με την είσοδο του Ανσαριφάρντ, ο οποίος έδειξε ότι ο Λεμονής άργησε πολύ να τον βάλει στο παιχνίδι και το πλήρωσε…

Αρκετά καλή η διαιτησία του Παπαπέτρου που κιτρίνισε τους Σιλά, Κουλιμπαλί, Βλαχοδήμο- 45′ Κούτρη, 75′ Οφόε

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Κουτρουμπής, Σιλά, Βιγιαφάνιες (83′ Καμπέσας), Λουντ, Χίλιεμαρκ (87′ Κουτρουμπής), Μολίνς (69′ Μουνιέ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προτό, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Ένχελς, Κούτρης, Ρομαό, Οτζίτζα Οφόε (77′ Ζιλέ), Πάρντο (74′ Ανσαριφάρντ), Φορτούνης, Ανδρούτσος (65′ Καρσελά), Εμενίκε

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter