Έβρος-φράκτης: Ο Μητσοτάκης πρωταγωνιστής σε φιέστα ντροπής και μισανθρωπισμού κατά προσφύγων (Video)

Έβρος-φράκτης: Ο Μητσοτάκης πρωταγωνιστής σε φιέστα ντροπής και μισανθρωπισμού κατά προσφύγων (Video)

H Xρυσή Αυγή και οι μισανθρωπιστικές ιδέες της μπορεί να αποκαθηλώνονται με πάταγο αυτές τις ημέρες, αλλά τελικά το μίσος για τους πρόσφυγες, τους μετανάστες και τους κυνηγημένους από καταπιεστικά καθεστώτα έχει “ποτίσει”  ως το μεδούλι την παρούσα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έσπευσε να δώσει,,, παράσταση και να μοιράσει υποσχέσεις “ασφάλειας” στους κατοίκους του Έβρου και των ακριτικών περιοχών της χώρας. 

Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς τη φιέστα ξενοφοβίας και μισανθρωπισμού που έστησε η κυβέρνηση με πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη ο οποίος ταξίδεψε στον Έβρο για να “γιορτάσει” τους νέους φράχτες της ντροπής, όπως τονίζει και το ΜεΡΑ 25 σε σχετική ανακοίνωσή του.

«Η κατασκευή του νέου φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση για να νιώθουν ασφαλείς οι Έλληνες πολίτες οι οποίοι κρατάνε πολύ υψηλά το φρόνημα της χώρας σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία», είπε Κ. Μητσοτάκης, συζητώντας με τον περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας – Θράκης Χρ. Μέτσιο, αμέσως μετά την αναλυτική παρουσίαση που του έγινε στις Φέρες για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών κατασκευής του φράχτη. Έναν φράκτη που θα αυξήσει τους θανάτους αθώων και απελπισμένων στα νερά του ποταμού ή στα ναρκοπέδια που κατακλύζουν την περιοχή, 

Ο πρωθυπουργός είπε ότι οι εργασίες προχωρούν ταχύτατα, το έργο θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2021 όπως έχει προγραμματιστεί, και σε ερώτηση του αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δ. Πέτροβιτς απάντησε ότι θα έρθει τότε στον Έβρο για να το εγκαινιάσει! Τέτοια σπουδή για έργο “ασφαλείας” ούτε για νοσοκομεία ούτε για άλλες δημόσιες κοινωφελείς υποδομές δεν έχουμε δει από την παρούσα κυβέρνηση.

Τον πρωθυπουργό… ευλόγησε με τις δηλώσεις του και ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος. “Mας κάνατε να νιώθουμε ασφαλείς και υπερήφανοι” του είπε, αναφερόμενος στην αντιμετώπιση διά της βίας, της καταστολής ακόμα και των πογκρόμ εθνοφυλάκων και ντόπιων κατά προσφύγων που εκτυλίχτηκαν στα ελληνοτουρκικά σύνορα τον περασμένο Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter