Έβρος: Θρήνος για τον πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να σώσει μαθητές

Έβρος: Θρήνος για τον πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να σώσει μαθητές

Θρήνος επικρατεί στον Έβρο και στο Σώμα της Πυροσβεστικής μετά τον χαμό του 46χρονου πυροσβέστη, Γιάννη Ζαφειρόπουλο ο οποίος έχασε τη ζωή του την Δευτέρα ενώ συμμετείχε σε επιχείρηση απεγκλωβισμού μαθητών από το δημοτικό σχολείο στην περιοχή Απαλού.

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας τριών παιδιών, σύμφωνα με το e-evros.gr βρίσκονταν σε υπηρεσιακό όχημα το οποίο εξαιτίας των ορμητικών χειμάρρων ξέφυγε από την πορεία του. Στην προσπάθεια του να σωθεί, o πυροσβέστης βγήκε από το όχημα και παρασύρθηκε σε φρεάτιο από ορμητικό όγκo νερών.

Ύστερα από έρευνες, η σορός του εντοπίστηκε στο εσωτερικό του αεροδρομίου. 

Αφού εντοπίστηκε, ο 46χρονος αρχιπυροσβέστης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

«Σήμερα, τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, το Π.Σ. 3538 της Π.Υ. Αλεξανδρούπολης εκτελούσε περιπολία στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης για παροχή βοηθείας. O Αρχιπυροσβέστης Ζαφειρόπουλος Ιωάννης, ετών 46, ενώ βρισκόταν εκτός του ανωτέρω οχήματος, παρασύρθηκε από όγκο νερών εντός τσιμενταύλακα. Αφού εντοπίστηκε, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του πυροσβεστικού υπαλλήλου θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter