«Echo»: Έρχεται η spinoff σειρά του «Hawkeye» για το Disney Plus

«Echo»: Έρχεται η spinoff σειρά του «Hawkeye» για το Disney Plus

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς της Marvel με πρωταγωνίστρια την 25χρονη Alaqua Cox που έχει ινδιάνικες ρίζες και είναι κωφή όπως ακριβώς κι ο χαρακτήρας που υποδύεται.

Αφού έκανε το ντεμπούτο της στην περσινή σειρά «Hawkeye» η Maya Lopez / Echo, η υπερηρωίδα της Marvel που έχει την ικανότητα να μιμείται οποιοδήποτε στιλ πάλης, θα έχει τη δική της σειρά.  Η σειρά ανακοινώθηκε αρχικά πέρυσι ως μέρος μιας νέας σοδειάς σειρών της Marvel που έρχονται στο Disney Plus. Άλλοι τίτλοι που περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο μενού είναι το «Agatha: House of Harkness» and «Ironheart». Σε νέα ανακοίνωση τους πριν από λίγες μέρες οι Disney και Marvel Studios ανακοίνωσαν και επίσημα το ξεκίνημα των γυρισμάτων της σειράς «Echo» με πρωταγωνίστρια την Alaqua Cox, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Hawkeye». Στην ανακοίνωση που συνοδεύεται από την πρώτη φωτογραφία της ηρωίδας  σημειώνεται πως το σενάριο παρουσιάζει την αυθεντική ιστορία της Maya Lopez καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν της, να επανασυνδεθεί με τις ρίζες της (είναι ιθαγενής) και αν αγκαλιάσει το νόημα της οικογένειας και της κοινότητας εάν θέλει να έχει ελπίδες για το μέλλον. Το εντυπωσιακό στην όλη υπόθεση είναι πως η Alaqua Cox, η ηθοποιός δηλαδή που υποδύεται την Maya Lopez / Echo είναι και η ίδια κωφή και έχει ινδιάνικες ρίζες όπως ακριβώς και ο χαρακτήρας που υποδύεται.

Το «Echo» θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus μέσα στο 2023, ενώ θυμίζουμε πως τo συνδρομητικό κανάλι της Disney+ έρχεται επίσημα στην Ελλάδα από τις 14 Ιουνίου. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter