Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Economist: Η Κύπρος μπορεί να επανενωθεί αν το επιτρέψει ο Ερντογάν

Το σκίτσο στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Economist ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Με αυτόν τον τρόπο το βρετανικό περιοδικό τονίζει τον καθοριστικό ρόλο του Ερντογάν για την επίλυση του Κυπριακού.

Τίτλος του άρθρου: «Η Κύπρος μπορεί να επανενωθεί, εάν ο Πρόεδρος της Τουρκίας το επιτρέψει».

Το άρθρο συνοδεύεται από σκίτσο, που απεικονίζει τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί σε ένα ταλαιπωρημένο καράβι στο σχήμα της Κύπρου και με σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας, να παλεύουν με τη φουρτουνιασμένη θάλασσα, ενώ από τα κύματα προβάλλει το πρόσωπο του Ερντογάν.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι η διαίρεση της Κύπρου δεν επιτρέπει στο νησί να γίνει πλουσιότερο, εμποδίζει την επιστροφή των προσφύγων, προκαλεί αμηχανία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και δημιουργεί προβλήματα στη συνεργασία της Ένωσης με το ΝΑΤΟ, αλλά και με την Τουρκία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.