ΕΔΕ για Μπαλάσκα μετά την άθλια δήλωση για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

ΕΔΕ για Μπαλάσκα μετά την άθλια δήλωση για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Η Αστυνομία διέταξε κατεπείγουσα ΕΔΕ (Ένορκη Διοικητική Εξέταση) για τον συνδικαλιστή Σταύρο Μπαλάσκα, μετά από την χυδαία δήλωσή του για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του.

Διαβάστε επίσης: Αθλιότητα Μπαλάσκα: Δίνει οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους «Είναι βλάκας, δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή»

Υπενθυμίζεται ότι ο Στ. Μπαλάσκας αναφερόμενος στον δολοφόνο σύζυγο της 20χρονης Καρολάιν δήλωσε το πρωί μιλώντας στο Mega ότι «δείχνει ότι είναι βλάκας» γιατί αν, κατά τον ίδιο, υποστήριζε άμεσα, «εκείνη τη στιγμή που σκότωσε την γυναίκα του, αν ήταν ατυχές γεγονός, μέσα στο θυμό του, ότι τά ‘χασε και “τρελάθηκε” … αν έπαιρνε την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή… θα πήγαινε “εν βρασμώ ψυχής” σε οικογενειακό καυγά. Θα πήγαινε πέντε; έξι χρόνια φυλακή;».

Μετά τα όσα δήλωσε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, οι χρήστες του twitter εξέφρασαν την οργή τους ζητώντας την αποπομπή του από την αστυνομία.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος συνδικαλιστή, για δηλώσεις σχετικές με την υπόθεση ανθρωποκτονίας ημεδαπής στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter