Έδεσαν με λαστιχένιο γάντι το χέρι 90χρονης και ξέχασαν να το βγάλουν – Τελευταία στιγμή απεφεύχθη η νέκρωση και ο ακρωτηριασμός! (Έγγραφο – φωτό)

Έδεσαν με λαστιχένιο γάντι το χέρι 90χρονης και ξέχασαν να το βγάλουν – Τελευταία στιγμή απεφεύχθη η νέκρωση και ο ακρωτηριασμός! (Έγγραφο – φωτό)

Οργή και προβληματισμό προκαλεί η πρωτοφανής και απαράδεκτη συμπεριφορά των νοσηλευτών του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου Ηλείας, απέναντι σε μία 90χρονη γυναίκα που υπέστη βαρύ εγκεφαλικό και μεταφέρθηκε για νοσηλεία από τους συγγενείς της στο συγκεκριμένο νοσοκομείο στις αρχές Μαΐου 2019.

Όπως καταγγέλλει η κόρη της (τα πλήρη στοιχεία της καταγγέλλουσας και της παθούσας είναι στην διάθεση παντός αρμοδίου) στις 8 Μαΐου το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου άλλαξε φλέβα για την παροχή ορού κλπ στο χέρι της ηλικιωμένης χρησιμοποιώντας ένα γάντι μιας χρήσης το οποίο έσφιξε στο πάνω μέρος του χεριού αλλά στην συνέχεια ξέχασε να το απομακρύνει με συνέπεια το χέρι της ηλικιωμένης, που εκτός των άλλων πάσχει και από σάκχαρο, να μαυρίσει και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να αποφευχθεί η ολική του νέκρωση. Το δεμένο λαστιχένιο γάντι πάνω στο χέρι της ηλικιωμένης έγινε αντιληπτό από την κόρη της στις 10 Μαΐου, δηλαδή δυο ημέρες μετά…

«Ζήτησα αμέσως εξηγήσεις από τους αρμόδιους του νοσοκομείου οι οποίοι επιχείρησαν να υποβαθμίσουν το περιστατικό και να μας βγάλουν όλους τρελούς. Οι αστείες δικαιολογίες τους δεν μας έπεισαν γι’ αυτό και ζητήσαμε πλήρη ενημέρωση από την διοίκηση του νοσοκομείου με σκοπό να προσφύγουμε στην δικαιοσύνη. Είναι αδιανόητο νοσηλευτές να συμπεριφέρονται με αυτόν τον απαράδεκτο, ανεύθυνο και προκλητικό τρόπο απέναντι σε ηλικιωμένους» – ανάφερε στο www.apokalypseis.com η κόρη της παθούσας και τόνισε ότι θα φτάσει την υπόθεση μέχρι το τέλος.

Η ηλικιωμένη μετά από αυτό μεταφέρθηκε από τους συγγενείς της για νοσηλεία σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης των Αθηνών.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Πύργου Κώστας Διαμαντόπουλος, επιβεβαίωσε στο www.apokalypseis.com την συγκεκριμένη καταγγελία και τόνισε ότι λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού, έχει διατάξει έρευνα προκειμένου να εξακριβωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί και αν υπάρχουν ευθύνες σε κάποιους να αποδοθούν.

Πηγή: apokalypseis.com

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter