Editors και Royal Arch στο EJEKT Festival 2023

Editors και Royal Arch στο EJEKT Festival 2023

Θα πλαισιώσουν τους Florence And The Machine την Κυριακή 2 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού

Τα πρώτα συγκροτήματα που θα πλαισιώσουν τους headliners του φετινού EJEKT Festival, Florence And The Machine, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές. Πρόκειται για τους Editors οι οποίοι επιστρέφουν μετά από πέντε χρόνια στην ίδια σκηνή στην οποία το 2018 έπαιξαν πριν από τον Nick Cave και για τους δικούς μας Royal Arch, ένα από τα ανερχόμενα ονόματα του εγχώριου indie-rock ήχου.

H ανακοίνωση των Florence And The Machine ως headliners του EJEKT Festival 2023 προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο ντελίριο ενθουσιασμού στους πολυπληθείς fans τους. Εύλογα λοιπόν, η προσθήκη των Editors δημιουργεί ένα ονειρεμένο line-up καθώς δύο κορυφαία συγκροτήματα της σύγχρονης Βρετανικής μουσικής θα ανέβουν την Κυριακή 2 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού.

Οι Editors έχουν διαγράψει την λαμπρή πορεία τους στις κορυφές του βρετανικού ροκ ήχου εδώ και δύο δεκαετίες, στη διάρκεια των οποίων έχουν κερδίσει τις μεγαλύτερες τιμές που μπορεί να επιτύχει ένα συγκρότημα της Αλβιόνας: πλατινένιους και χρυσούς δίσκους, hit singles, sold out περιοδείες και τη φήμη ενός από τα καλύτερα live acts της Ευρώπης.

Με όπλα τους τη «μεγάλη», βαρύτονη φωνή και την σαγηνευτική σκηνική παρούσια του Tom Smith, αλλά και με την ικανότητά τους να γράφουν riffs και τραγούδια-ύμνους («Munich», «An End Has A Start», «Smokers Outside The Hospital Doors», «Rats», «Papillon», «Blood», κλπ), οι Editors συγκαταλέγονται στα πιο αγαπητά συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, με τις εμφανίσεις τους στη χώρα μας να έχουν γράψει συναυλιακή ιστορία.

Οι Royal Arch συγκαταλέγονται στα πλέον ανερχόμενα ονόματα της εγχώριας indie σκηνής. Κέρδισαν τις εντυπώσεις ήδη από την πρώτη κυκλοφορία τους το 2020 με το ατμοσφαιρικό single «La Nuit». Με την πρόσφατη κυκλοφορία τους, το «Why Don’t You? (Let It All Go)» απέδειξαν ότι θα μας απασχολούν για πολύ καιρό.

Την Κυριακή 2 Ιουλίου λοιπόν Editors και Royal Arch θα πλαισιώσουν την ιέρεια της σύγχρονης μουσικής Florence Welch, η οποία τα βρεθεί στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της Dance Fever Tour. Περισσότερες πληροφορίες και ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 60 και 65 ευρώ (αρένα) και 125 ευρώ τα VIP (Area B). Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα www.viva.gr, Public, MediaMarkt και το υπόλοιπο δίκτυο της Viva. Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter