Εδώ εντοπίστηκε το ανθρώπινο κρανίο στην Πρέβεζα – Ανήκει στην 26χρονη Αγγελική Πεπόνη; (Photos)

Εδώ εντοπίστηκε το ανθρώπινο κρανίο στην Πρέβεζα – Ανήκει στην 26χρονη Αγγελική Πεπόνη; (Photos)

Αναστάτωση έχει δημιουργήσει στην Πρέβεζα η ανεύρεση του ανθρώπινου μέλους στην ΒΙΠΕ.

Tο ανθρώπινο κρανίο εντοπίστηκε από χειριστή του μηχανήματος, ο οποίος και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία. Παρά το γεγονός της λεπτομερής έρευνας που διενεργήθηκε στο σημείο, δεν βρέθηκαν άλλα ευρήματα – μέλη ανθρώπινου σώματος.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το γεγονός της ανεύρεσης στην κοινωνία της Πρέβεζας, προκύπτει ένα βασικό ερώτημα.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, στο μακάβριο εύρημα λείπει η κάτω γνάθος, ενώ κάποιες ενδείξεις στο κρανίο, αλλά και το γεγονός ότι στο σημείο δεν εντοπίστηκαν άλλα τμήματα ανθρώπινου σκελετού, ενισχύεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Όπως μετέδωσε το απόγευμα της Τρίτης το Αθηναϊκό Πρακτορείο, επικαλούμενο αξιόπιστες πηγές, τα ευρήματα του ιατροδικαστή, καθηγητή κ. Βουγιουκλάκη που διεξάγει την ιατροδικαστική εξέταση, συνάδουν με κρανίο νεαρής γυναίκας, ενώ ο χρόνος θανάτου τοποθετείται πριν από περίπου 10 χρόνια.

Η εξέλιξη αυτή έφερε στο μυαλό πολλών την υπόθεση της 26χρονης Αγγελικής Πεπόνη η οποία χάθηκε μυστηριωδώς στην ίδια περιοχή τον Ιούνιο του 2010 και έκτοτε αγνοείται. Η οικογένεια της Αγγελικής Πεπονή περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA για να δουν αν τελικά το κρανίο ανήκει στην κοπέλα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter