Έδωσαν βραβεία «εταιρικής υπευθυνότητας» σε… Novartis και «Ελληνικός Χρυσός»!

Έδωσαν βραβεία «εταιρικής υπευθυνότητας» σε… Novartis και «Ελληνικός Χρυσός»!

Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου απονεμήθηκαν για τρίτη συνεχή χρονιά τα βραβεία του θεσμού των Hellenic Responsible Business Awards στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου.

Τα συγκεκριμένα βραβεία «εταιρικής υπευθυνότητας» αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του ελληνικού επιχειρείν, ενώ το παρών στην εκδήλωση έδωσαν περισσότεροι από 300 προσκεκλημένοι. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Από εκεί και πέρα όμως αρχίζουν τα… προβλήματα καθώς μεταξύ των νικητών της βραδιάς ήταν και η… Novartis, όπως και η «Ελληνικός Χρυσός». Εκπλαγήκατε:

Εμείς όχι ιδιαίτερα καθώς ο επιχειρηματικός κόσμος στα μέρη μας δεν φημίζεται για τα αντανακλαστικά του. Ένας επικοινωνιολόγος όμως θα μπορούσε να τους ενημερώσει πως αν μία μεγάλη εταιρεία όπως η Novartis εμπλέκεται σε ένα σκάνδαλο μεγατόνων όπως το Novartis-Gate, τότε θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί στο που απονέμουν τα βραβεία τους…

Η Novartis έλαβε δύο βραβεία εταιρικής υπευθυνότητας (πρέπει να είσαι υπεύθυνος για να ξέρεις που πρέπει να δίνεις τις σωστές μίζες) στην κατηγορία «Συνεργασία B2B και στην κατηγορία «εθελοντισμός».

Η εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» από την άλλη, που κατηγορείται για την τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή στη Χαλκιδική, «διακρίθηκε για την συνεισφορά της στους τομείς του περιβάλλοντος, της κοινωνίας και του αθλητισμού».

Είναι κρίμα πραγματικά που δεν υπάρχει και ένα βραβείο «υπευθυνότητας» για την μη εκπομπή ρύπων για να το δώσουμε στη Volkswagen…

Μπορείτε ΕΔΩ να δείτε τα βραβεία και τους νικητές των Hellenic Responsible Business Awards

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter