Έδωσαν δώρο στον Μαρινάκη εικόνα του Αγίου Νικολάου του… Capital (Photo)

Έδωσαν δώρο στον Μαρινάκη εικόνα του Αγίου Νικολάου του… Capital (Photo)

Η Μητρόπολη Πειραιώς τίμησε, χθες Δευτέρα, την Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την φιλανθρωπική τους δράση.

Εκεί, ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, αφού παίχτηκαν τα σχετικά βίντεο-αφιερώματα και ειπώθηκαν οι κλασικοί ύμνοι προς τους τιμώμενους, προχώρησε στην απονομή του «χρυσού μεταλλίου της Πόλεως Πειραιώς» στην πρόεδρο του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και τον «χρυσό Σταύρο του Αγίου Σπυρίδωνος μετ´ Αστέρος» στον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Το… περίεργο έγινε στη συνέχεια, καθώς όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από την εκδήλωση που δημοσίευσαν τα «Παραπολιτικά», διακρίνεται μία βράβευση προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη με μία εικόνα του Αγίου Νικολάου του… Capital!

Μπερδευτήκατε; Κι όμως σωστά διαβάσατε. Στον Βαγγέλη Μαρινάκη έδωσαν δώρο από τη Χορωδία των εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς μία εικόνα, στην οποία αποτυπώνεται ο προστάτης των ναυτικών Άγιος Νικόλαος που προστατεύει ένα πλοίο ονόματι Capital!

Για τους μη γνωρίζοντες Capital ονομάζεται η ναυτιλιακή εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη και πλέον «κοσμεί» και την εικόνα, η οποία… τροποποιήθηκε έτσι για να είναι το τέλειο δώρο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και μάλιστα με τις ευλογίες της Μητρόπολης Πειραιώς.

Και μη χειρότερα θα προσθέσουμε εμείς…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter