«Έφαγε πόρτα» στο Λούβρο λόγω εμφάνισης (Photo)

«Έφαγε πόρτα» στο Λούβρο λόγω εμφάνισης (Photo)

Στις αρχές της εβδομάδας, φρουρός στο Μουσείο του Λούβρου επέπληξε και κατσάδιασε κατά τα φαινόμενα, μια διασημότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Αυστραλία, τη Newsha Shya.

Και στη συνέχεια, της απαγόρευσε την είσοδο λόγω ακατάλληλης περιβολής. Η ανάρμοστη για το μουσείο περιβολή ήταν μια φούστα που κατέληγε σε δικτυωτό τούλι και ένα τοπ από lycra, με βαθύ ντεκολτέ που αποκάλυπτε το ταουάζ ανάμεσα στα στήθη της Newsha.

https://www.instagram.com/p/Bp_dyUzAA7v/

Η οποία ενημέρωσε τους 232.000 followers του λογαριασμού της στο Instagram: «Χθες στο Λούβρο, με σταμάτησε στην είσοδο ένας φρουρός λόγω της αμφίεσής μου. Έκανε τις πιο αηδιαστικές και τρομακτικές χειρονομίες και γκριμάτσες, με έβρισε να σκεπαστώ, με μάτια όλο μίσος με σταμάτησε από το να μπω. Ήμουν συντετριμμένη, γιατί νόμιζα ότι το Λούβρο επέβαλε αυτόν τον αρχαϊκό κανονισμό. Προκύπτει πως όχι».

Η Newsham συνόδευσε την ανάρτησή της με μια φωτογραφία της εμφάνισής της και με φωτογράφηση αποσπάσματος από τον ιστότοπο του Λούβρου στο οποίο απόσπασμα αναφέρεται ότι το μουσείο δεν έχει κώδικα ενδυμασίας για τους επισκέπτες του. Σύμφωνα, με τις Οδηγίες Κανονισμών για τους Επισκέπτες, αυτοί δεν πρέπει να φορούν μαγιό ή να είναι γυμνοί, να είναι ξυπόλητοι ή γυμνόστηθοι.

Ως εδώ το δίκιο είναι με τη social media celebrity της Αυστραλίας. Όμως κι η Newsham δεν βάζει στον εαυτό της όρια, όπως προκύπτει από ανάρτησή της στο Instagram, με ημερομηνία 30 Ιουνίου: φωτογραφία της ίδιας να έχει πλησιάσει επικίνδυνα κοντά σε μια προτομή για να τη φιλήσει, ενώ η ίδια φοράει ανοιχτό κόκκινο κραγιόν!

Συμπέρασμα: Και το Λούβρο πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά των φρουρών του, και η Newsham τη δική της στάση απέναντι στα έργα τέχνης (δεδομένης της μανίας των selfie μπροστά σε αυτά).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter