Εφαρμογή υπολογίζει τον «κεφαλικό φόρο» που θα πληρώσει κάθε ελεύθερος επαγγελματίας

Εφαρμογή υπολογίζει τον «κεφαλικό φόρο» που θα πληρώσει κάθε ελεύθερος επαγγελματίας

Τη στιγμή που χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες βρίσκονται σε κατάσταση πανικού για το χαράτσι που ετοιμάζεται να τους επιβάλλει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ένας δικηγόρος δημιούργησε μια εφαρμογή υπολογισμού του ακριβούς ποσού που θα κληθεί να πληρώσει ο καθένας.

Στην εφαρμογή που σχεδίασε ο δικηγόρος Γιάννης Μερτζάνης, οι χρήστες μπορούν εύκολα να μάθουν πόσα θα πληρώσουν, συμπληρώνοντας στα αντίστοιχα πεδία τα εισοδηματικά του στοιχεία.

Η εφαρμογή στη συνέχεια υπολογίζει το Ελάχιστο Φορολογήσιμο Εισόδημα, το Τέλος Επιτηδεύματος, την Προκαταβολή Φόρου, τον Φόρο Εισοδήματος, αλλά και το συνολικό πληρωτέο ποσό που θα κληθεί να πληρώσει κάθε χρήστης της εφαρμογής.

Ο υπολογισμός έγινε βάσει του Σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρηθεί δεσμευτικό το ποσό που θα εξαχθεί από το σύστημα, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές πριν την ψήφιση του νόμου. Σε κάθε περίπτωση πάντως δίνει μια αξιόπιστη τάξη μεγέθους για τον οριζόντιο «κεφαλικό φόρο» που ετοιμάζει η κυβέρνηση για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Για να μπείτε στην εφαρμογή ακολουθήστε το παρακάτω link: https://tax.mysolon.gr/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter