Εφημερίδα «Εστία»: «Αρπάζει» βουλευτές από το ΚΙΝΑΛ ο Μητσοτάκης

Εφημερίδα «Εστία»: «Αρπάζει» βουλευτές από το ΚΙΝΑΛ ο Μητσοτάκης

«Διεύρυνση της πλειοψηφίας» με «νέα επίθεση στον χώρο του κέντρου» ετοιμάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Εστία».

Η εφημερίδα που διευθύνει ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης, υποστηρίζει πως ο αρχηγός της ΝΔ ετοιμάζει διεύρυνση της πλειοψηφίας με μικρό ανασχηματισμό με βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής οι οποίοι φέρονται να είναι δυσαρεστημένοι από τον «άτυπο διάλογο για προγραμματική σύγκλιση» με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Εστία στην σημερινή πρώτη σελίδα αναφέρει:

Σοβαρότατες πολιτικές διεργασίες στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής πυροδοτεί ο άτυπος διάλογος που άρχισε στο εσωτερικό του κόμματος για προγραμματική σύγκλιση με τον ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει των εκλογών της απλής αναλογικής. 

Μετά την τοποθέτηση Γεννηματά στην Βουλή ότι “η έξυπνη σοσιαλδημοκρατία θα κόψει τα δεσμά με τον νεοφιλελευθερισμό” και μετά την πρόσφατη ανάρτηση Γεννηματά στα Social Media “κατά του κράτους της Δεξιάς”, μία δήλωση του Δημήτρη Ρέππα έρχεται τώρα να προκαλέσει περαιτέρω αναστάτωση, αντισυσπειρώσεις και τάσεις αναχωρητισμού βουλευτών από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ.

Η εφημερίδα υποστηρίζει πως σε περίπτωση συνεργασίας της Φώφης Γεννηματά με τον Αλέξη Τσίπρα είναι: Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Γιάννης Μανιάτης, Χαρά Κεφαλίδου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter