Εφημερίδες: Τα πρωτοσέλιδα σήμερα

Εφημερίδες: Τα πρωτοσέλιδα σήμερα

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Ομαδικές απολύσεις σε ΔΕΚΟ και Τράπεζες»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «νόμιμη η «σφαγή» 237 εργαζομένων της ΑΓΕΤ Ηρακλής!. «Λύνονται» τα χέρια της Αχτσιόγλου για να τα δώσει όλα στην τρόικα με βολική δικαιολογία το Κοινοτικό Δίκαιο. Απόφαση-βόμβα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στη «γραμμή» που θέλουν οι δανειστές».

ΕΘΝΟΣ: «’Κουρεύουν’ και εγγυήσεις δανείων»

Η εφημερίδα σημειώνει: «διαγραφή χρεών από μη καταβαλλόμενο ΦΠΑ αλλά και «κούρεμα» των εγγυήσεων για «κόκκινα» δάνεια θα περιλαμβάνονται στον εξωδικαστικό μηχανισμό αναδιάρθρωσης των υπερχρεωμένων επιχειρήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους», κυβέρνηση και θεσμοί φέρονται να έχουν βρει συμβιβαστική λύση στα δύο αγκάθια».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: « «Κλειδί» τα 55 για σύνταξη με νέα όρια ηλικίας»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «πότε συνταξιοδοτούνται οι ασφαλισμένοι που συμπληρώνουν ηλικίες από 55 ετών και άνω από την 19η Αυγούστου 2015. Ποιοι κλειδώνουν πλήρη σύνταξη με 18, 25, 30, 35 και 40 έτη ασφάλισης και πως θα αποφύγουν την έξοδο στα 67».

ΕΣΤΙΑ: «Ο Τσίπρας σύμμαχος του Σώυμπλε»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «όταν ο με τους Ανεξάρτητους Έλληνες αναλάμβαναν την εξουσία στην χώρα στα τέλη Ιανουαρίου 2015, ο Βόλφγκανγκ Σώυμπλε είχε ήδη συμπληρώσει έξι χρόνια στον θώκο του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Έντιμος συμβιβασμός, όχι τέταρτο Μνημόνιο»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «δέσμευση για την αναδιανομή κάθε πλεονάζοντος ευρώ στους ασθενέστερους αναλαμβάνει η υπουργός Εργασίας. Αποκλείει τη λήψη νέων μέτρων και την υπογραφή τέταρτου Μνημονίου. Προαναγγέλλει την εκ βάθρων αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας των Επιθεωρήσεων Εργασίας και θεωρεί το εφάπαξ βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους ως έμπρακτη αναγνώριση των θυσιών τους».

ΤΑ ΝΕΑ: «Η εκλογοφοβία μπλοκάρει τη χώρα»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «οι κυβερνητικές παλινωδίες στην πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο που εγκλωβίζει τη χώρα και αδυνατίζει τις ήδη φθίνουσες αντοχές των πολιτών που πληρώνουν ακριβά τη στασιμότητα. Εμμέσως ο Πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι δεν θέλει εκλογές διότι θα τις χάσει».

KONTRA NEWS: «4.500 γιατροί διώκονται για κακούργημα αποκαλύφθηκε η μαφία του φαρμάκου»

Η εφημερίδα γράφει ότι «αντιμέτωποι με κακουργηματικές διώξεις για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και δωροδοκία με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών δημοσίου χρήματος, βρίσκονται 4.500 γιατροί, στελέχη του υπουργείου Υγείας, διοικήσεις ασφαλιστικών ταμείων και νοσοκομείων».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Πολλαπλές απειλές»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «η σημαντική καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης θα είναι η πρώτη σοβαρή συνέπεια από την απόφαση της κυβέρνησης να διανείμει μονομερώς μέρος του πρωτογενούς πλεονάσματος του 2016».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter