Έφη Αχτσιόγλου: Οι πολίτες πληρώνουν βαρύ τίμημα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη – Μόνη διέξοδος η πολιτική αλλαγή

Έφη Αχτσιόγλου: Οι πολίτες πληρώνουν βαρύ τίμημα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη – Μόνη διέξοδος η πολιτική αλλαγή

Ευθεία επίθεση εξαπολύει κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του Ευρωβαρόμετρου που δόθηκαν την Πέμπτη στη δημοσιότητα φέρνοντας στο φως ανησυχητικά στοιχεία και παράλληλα αποτυπώνει την ωμή πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά οι πολίτες.

«Σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο οι Έλληνες είναι οι πιο ανήσυχοι σε ολόκληρη την Ευρώπη για την ακρίβεια, για την απειλή της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, ενώ είναι οι λιγότερο ικανοποιημένοι από τα μέτρα της κυβέρνησης», τονίζει ειδικότερα σε βιντεοσκοπημένη δήλωσή της η Έφη Αχτσιόγλου.

«Την ίδια ώρα, ο ετήσιος πληθωρισμός το 2022 έκλεισε στο 9,6%, ενώ ο πληθωρισμός στα τρόφιμα τον Δεκέμβριο ξεπέρασε το 15%, γεγονός που επιβεβαιώνει την παταγώδη αποτυχία του πολυδιαφημισμένου καλαθιού της κυβέρνησης», σημειώνει, σχολιάζοντας πως «παράλληλα, με την είσοδο του 2023, οι πολίτες έρχονται αντιμέτωποι με νέες μεγάλες ανατιμήσεις σε βασικά αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης».

«Είναι πλέον δεδομένο: Με την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη οι πολίτες όχι μόνο φτωχοποιούνται, αλλά πληρώνουν ένα βαρύ και άδικο τίμημα, για να τροφοδοτούνται και να ενισχύονται τα υπερκέρδη των μονοπωλίων. Η πολιτική αλλαγή είναι η μόνη διέξοδος», καταλήγει η κ. Αχτσιόγλου.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωβαρόμετρο: Θηλιά στον λαιμό η ακρίβεια για τους Έλληνες – 8 στους 10 είναι απογοητευμένοι από τα μέτρα «ασπιρίνες»

Ακρίβεια: Χωρίς… αντίπαλο με το πιο ακριβό ρεύμα για 17η μέρα η Ελλάδα του Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter