Εφιάλτης οι φωτιές στην Καλιφόρνια – εννέα οι νεκροί (εικόνες)

Εφιάλτης οι φωτιές στην Καλιφόρνια – εννέα οι νεκροί (εικόνες)

Σε τουλάχιστον 9 ανέρχονται οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους από την πυρκαγιά που κατακαίει τη βόρεια Καλιφόρνια, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό.

Τρεις πυροσβέστες έχουν επίσης τραυματιστεί από την πυρκαγιά «Camp Fire», όπως βαπτίστηκε από τις αρχές.

Περισσότερα από 6.700 σπίτια και επιχειρήσεις έχουν καταστραφεί από το πέρασμα της πυρκαγιάς που συνεχίζει να κατακαίει εκτάσεις περίπου 145 χιλιόμετρα  βόρεια του Σακραμέντο, δήλωσαν αργά χθες αξιωματούχοι των δυνάμεων επιβολής του νόμου σε συνέντευξη Τύπου.

Φεύγουν άρον – άρον οι αστέρες

Η Κιμ Καρντάσιαν, η Αλίσα Μιλάνο και η Μελίσα Έθεριτζ ήταν μεταξύ των χιλιάδων ανθρώπων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στο Μαλιμπού, εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Γκιγιέρμο δελ Τόρο ανέφερε στο Twitter ότι έφυγε αφήνοντας πίσω του τη μεγάλη συλλογή του από αντικείμενα φαντασίας και τρόμου, ενώ η τραγουδίστρια Έθεριτζ εγκαταστάθηκε σε ένα ξενοδοχείο.

Οι αρχές έχουν εκδόσει εντολή υποχρεωτικής εκκένωσης για το Μαλιμπού, όπου κατοικούν 12.000 άνθρωποι καθώς η πυρκαγιά Γούλσεϊ που εκδηλώθηκε τη νύχτα κινείται με μεγάλη ταχύτητα. Στο Μαλιμπού και στο γειτονικό Καλαμπάσας κατοικούν εκατοντάδες διασημότητες – πολλοί σε απομονωμένες βίλες, μέσα σε μεγάλα κτήματα. Στους πρώην και νυν κατοίκους του περιλαμβάνονται η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, η Σερ, ο Τομ Χανκς και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Οι κάτοικοι απηύθυναν έκκληση μέσω των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης για βοήθεια προκειμένου να απομακρύνουν τα άλογα και άλλα ζώα από τις φάρμες τους. Τεράστιες ουρές αυτοκινήτων έχουν σχηματιστεί στον μοναδικό παραλιακό αυτοκινητόδρομο από και προς το Μαλιμπού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter