Εφιαλτικό βράδυ για την ΑΕΚ, έχασε στο ΟΑΚΑ 4-2 από την Μπράγκα

Εφιαλτικό βράδυ για την ΑΕΚ, έχασε στο ΟΑΚΑ 4-2 από την Μπράγκα

Νέος διασυρμός για την ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Μπράγκα έκανε… πάρτι στο ΟΑΚΑ και επικράτησε 4-2 της Ενωσης που δεν είχε αρχή και τέλος στο παιχνίδι της.

Ο Δικέφαλος αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Σε δύο εντός έδρας αγώνες (με τη Ζόρια και τη Μπράγκα) δέχθηκε 7 γκολ κι αυτό δείχνει πόσο έχει μικρύνει.

Οι Πορτογάλοι με την συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου είχαν πετύχει ήδη δύο γκολ με τους Τορμένα και Εσγκάιο. Η ΑΕΚ μείωσε με τον Ολιβέιρα στο 31’, αλλά η αντεπίθεση της δεν είχε συνέχεια. Και τα πόδια των ποδοσφαιριστών της «έκοψε» το τρίτο γκολ της Μπράγμα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο σημείωσε ο Ρικάρντο Ορτα.

Το 1-4 έγινε στο 83’ από τον Γκαλένο, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 89’ ο Βασιλαντωνόπουλος.

Ο Βούλγαρος διαιτητής Γκιόργκι Καμπάκοφ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ινσούα, Βασιλαντωνόπουλο, Μάνταλο, Εσγκάιο, Φρανσέρζιο. Βιάνα, Αλ Μουσράτι.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης (46’ Βασιλαντωνόπουλος), Χνιντ, Νεντελτσιάρου, Ινσούα, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος (75’ Γκαρσία), Αλμπάνης (60’ Τάνκοβιτς), Ολιβέιρα (60’ Ανσαριφάρντ), Λιβάγια.

Μπράγκα (Κάρλος Καβαλιάλ): Ματέους, Εσγκάιο, Βιάνα (46’ Κάρμο), Τορμένα, Σεκιέιρα, Αλ Μουσράτι (57’ Φρανσέρζιο), Αντρέ Κάστρο (78’ Νοβάις), Γκαλένο, Μεδέιρος (57’ Αντρέ Ορτα), Ρικάρντο Όρτα, Παουλίνιο (71’ Γκιλιέρμε).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter