Εφιαλτικό βράδυ για την ΑΕΚ, έχασε στο ΟΑΚΑ 4-2 από την Μπράγκα

Νέος διασυρμός για την ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Μπράγκα έκανε… πάρτι στο ΟΑΚΑ και επικράτησε 4-2 της Ενωσης που δεν είχε αρχή και τέλος στο παιχνίδι της.

Ο Δικέφαλος αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Σε δύο εντός έδρας αγώνες (με τη Ζόρια και τη Μπράγκα) δέχθηκε 7 γκολ κι αυτό δείχνει πόσο έχει μικρύνει.

Οι Πορτογάλοι με την συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου είχαν πετύχει ήδη δύο γκολ με τους Τορμένα και Εσγκάιο. Η ΑΕΚ μείωσε με τον Ολιβέιρα στο 31’, αλλά η αντεπίθεση της δεν είχε συνέχεια. Και τα πόδια των ποδοσφαιριστών της «έκοψε» το τρίτο γκολ της Μπράγμα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο σημείωσε ο Ρικάρντο Ορτα.

Το 1-4 έγινε στο 83’ από τον Γκαλένο, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 89’ ο Βασιλαντωνόπουλος.

Ο Βούλγαρος διαιτητής Γκιόργκι Καμπάκοφ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ινσούα, Βασιλαντωνόπουλο, Μάνταλο, Εσγκάιο, Φρανσέρζιο. Βιάνα, Αλ Μουσράτι.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης (46’ Βασιλαντωνόπουλος), Χνιντ, Νεντελτσιάρου, Ινσούα, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος (75’ Γκαρσία), Αλμπάνης (60’ Τάνκοβιτς), Ολιβέιρα (60’ Ανσαριφάρντ), Λιβάγια.

Μπράγκα (Κάρλος Καβαλιάλ): Ματέους, Εσγκάιο, Βιάνα (46’ Κάρμο), Τορμένα, Σεκιέιρα, Αλ Μουσράτι (57’ Φρανσέρζιο), Αντρέ Κάστρο (78’ Νοβάις), Γκαλένο, Μεδέιρος (57’ Αντρέ Ορτα), Ρικάρντο Όρτα, Παουλίνιο (71’ Γκιλιέρμε).

Ετικέτες