ΕΦΚΑ: Αποκτούν πετρέλαιο τα υποκαταστήματα ΙΚΑ

Πετρέλαιο για τα υποκαταστήματα του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΕΦΚΑ) για ειδικά για εκείνα που ανήκουν στο πρώην ΙΚΑ, ετοιμάζεται να εγκρίνει το Διοικητικό Συμβούλιο.

Η σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ εμπεριέχει και τις σχετικές εγκρίσεις, για να καταστεί εφικτό, επιτέλους, να αποκτήσουν θέρμανση ορισμένα υποκαταστήματα που έχουν κυριολεκτικά «παγώσει» μέσα στο καταχείμωνο. Έτσι, επιβεβαιώνεται πλήρως, δημοσίευμα του Documento της περασμένης Κυριακής, που αναφερόταν στα «στραβά και ανάποδα» του ΕΦΚΑ και στα οποία γινόταν ειδική αναφορά στο πρόβλημα θέρμανσης που υπάρχει, λόγω έλλειψης πετρελαίου.

Ειδικότερα, στα θέματα που έχουν ενταχθεί προς συζήτηση στο σημερινό ΔΣ υπάρχουν και δύο ξεχωριστά, που αναφέρονται στην κατακύρωση του σχετικού ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού και έχει ως αντικείμενο την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για την περίοδο από 15-10-2016 έως 31-12-2016 και από 1-1-2017 έως 31-12-2017.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.