Έφοδος στην έπαυλη Πριγκόζιν: Εντόπισαν όπλα, περούκες και ένα ταριχευμένο αλιγάτορα (Photos-Video)

Έφοδος στην έπαυλη Πριγκόζιν: Εντόπισαν όπλα, περούκες και ένα ταριχευμένο αλιγάτορα (Photos-Video)

Έλεγχο στην έπαυλη του επικεφαλής της Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν πραγματοποίησε η Μόσχα, σε μια επίδειξη δύναμης, την ώρα που ο ίδιος παραμένει άφαντος.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, οι δυνάμεις ασφαλείας κατά τη διάρκεια της έρευνας στην έπαυλη του Πριγκόζιν εντόπισαν όπλα, πυρομαχικά, ράβδους χρυσού, αλλά και ένα ντουλάπι γεμάτο… περούκες, ακόμη κι έναν ταριχευμένο αλιγάτορα. Ενώ παράλληλα κατασχέθηκαν – επίσης σε επιδρομές στο κτήμα του Πριγκόζιν- ένας τεράστιος αριθμός κιβωτίων που περιείχαν ρωσικά τραπεζογραμμάτια αξίας περίπου 86 εκατομμυρίων λιρών (10 δισεκατομμυρίων ρούβλια).

Η εφημερίδα Izvestia έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο, επισημαίνοντας ότι από την έφοδο της FSB εντοπίστηκαν και πλαστά διαβατήρια, αλλά και ένα κάδρο που φέρεται να απεικονίζει τα κομμένα κεφάλια εχθρών του Πριγκόζιν.

Ανάμεσα στα πολύτιμα υπάρχοντα που φωτογραφήθηκαν στο πολυτελές σπίτι του ήταν μια ρωσική στρατιωτική στολή διακοσμημένη με περίπου δύο δωδεκάδες μετάλλια. Πολλά διαβατήρια βρέθηκαν και φωτογραφήθηκαν επίσης μέσα στο σπίτι του Πριγκόζιν.

Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής της Βάγκερ βρίσκεται εξόριστος στη Λευκορωσία αλλά χθες έκανε ένα ταξίδι αστραπή στην Αγία Πετρούπολη για να παραλάβει από την FSB τα όπλα που του κατέσχεσαν οι ρωσικές Aρχές μετά την βραχύβια ανταρσία των μισθοφόρων του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter