Έφτασε στην Κρήτη ο Κάρολος και η Καμίλα (Photos)

Έφτασε στην Κρήτη ο Κάρολος και η Καμίλα (Photos)

Στις 12.30 ακριβώς το αεροσκάφος που μετέφερε τον πρίγκιπα Κάρολο και την δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της επισκέπτονται αυτή την ώρα το ανάκτορο της Κνωσσού, όπου τους υποδέχθηκε η υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου.

 

Θα πρέπει να σημειωθεί πως κατόπιν σχετικής επιθυμία του πρίγκιπα Καρόλου το ανάκτορο της Κνωσού δεν θα κλείσει για τους υπόλοιπους επισκέπτες, ωστόσο ως μέτρο ασφαλείας που έχει ληφθεί, το πριγκιπικό ζεύγος θα ακολουθήσει άλλη διαδρομή ξενάγησης στο ανάκτορο.

Η παρουσία της αστυνομίας είναι ισχυρότατη, καθώς η πρόσβαση στο ανάκτορο όλων εξετάζεται εξονυχιστικά. Υπενθυμίζεται ότι τον πρίγκιπα Κάρολο και τη Δούκισσα Καμίλα συνοδεύουν άνδρες των βρετανικών υπηρεσιών ασφαλείας.

Στη συνέχεια οι «δρόμοι» Καρόλου και Καμίλα χωρίζουν, ακολουθώντας διαφορετικό πρόγραμμα.

Ο Κάρολος θα περιηγηθεί στη Βίλα Αριάδνη και τις εγκαταστάσεις της Βρετανικής Αρχαιολογικής Σχολής, ενώ η Καμίλα θα μεταβεί στην ενδοχώρα και το Οινοποιείο Λυραράκη.

Το μεσημέρι, ο πρίγκιπας θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της Αναπτυξιακής Ηρακλείου, στις Αρχάνες, θα έχει συναντήσεις με ομάδες προσφύγων και θα παραστεί σε εκδήλωση με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα στην πλατεία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter