Έφυγε από τη ζωή ο πρώην ποδοσφαιριστής, Γιώργος Ξενίδης (Video)

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην ποδοσφαιριστής, Γιώργος Ξενίδης (Video)

Την τελευταία του πνοή άφησε τη Δευτέρα, σε ηλικία  45 ετών ο πρώην ποδοσφαιριστής, Γιώργος Ξενίδης.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός, που είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Ηρακλή, της ΑΕΚ, της Ανόρθωσης και του Ιωνικού, «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς.

Ο Γ. Ξενίδης γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου του 1974 στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή όπου παρέμεινε έως το 2002.

Στην ΑΕΚ αγωνίστηκε για έξι μήνες – το δεύτερο μισό της σεζόν 2001-2002 και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας. Εν συνεχεία, επέστρεψε στους «κυανόλευκους» για δύο σεζόν.

Όμως, το 2004 μετακόμισε στην Κύπρο, όπου φόρεσε τη φανέλα της Ανόρθωσης για δύο σεζόν. Στην Ελλάδα επέστρεψε το 2006 για χάρη του Ιωνικού όπου έκλεισε την καριέρα του το 2008.

Συνολικά στην καριέρα του είχε 224 συμμετοχές σε επίπεδο Α’ Εθνικής (195 με Ηρακλή, 20 με Ιωνικό και 9 με ΑΕΚ) και έχοντας σημειώσει 20 τέρματα.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Δευτέρα, στις 7 και 15 το απόγευμα από τα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο κεντρικός αμυντικός είχε ανοίξει το σκορ με ένα όμορφο γκολ στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό, με σουτ από μακριά, με τη φανέλα του Ιωνικού, στη νίκη των «κυανόλευκων» με 0-2 το 2006.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter