Έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του Άγγελου Αναστασιάδη

Έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του Άγγελου Αναστασιάδη

Θλίψη σκόρπισε το πρωί της Πέμπτης η είδηση του θανάτου της συζύγου του Άγγελου Αναστασιάδη. Η Βιβή Κηπουρού, γυναίκα του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ και της εθνικής ομάδας αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας. Χρειάστηκε να κάνει μεταμόσχευση καρδιάς και όλα έδειχναν πως πήγαινε καλύτερα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα (24/08).

Από το 2018 η Βιβή Κηπουρού έδινε μεγάλη μάχη αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά της. Μετά από αναμονή αρκετών χρόνων, το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς προχώρησε σε μεταμόσχευση καρδιάς, στο Ωνάσειο Καρδιολογικό Κέντρο Αθηνών, καθώς είχε βρεθεί συμβατός δότης.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης το ίδιο διάστημα κινητοποιήθηκε ιδιαίτερα και ξεκίνησε έναν αγώνα ενημέρωσης, μέσω δράσεων, της ελληνικής κοινωνίας στο θέμα της δωρεάς οργάνων.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της προς τον Αγγελο Αναστασιάδη και τους οικείους της: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Βιβής Κηπουρού, που μετά απο γενναίες και πολύχρονες μάχες, έφυγε σήμερα από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την ασπρόμαυρη οικογένεια. Η Βιβή υπήρξε θρυλική μορφή στις κερκίδες της Τούμπας, με πλούσια παρουσία και φυσικά πάντα διακριτικά δίπλα στον Άγγελο Αναστασιάδη, στον οποίο ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο για την μεγάλη του απώλεια.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου Βιβή! Καλό ταξίδι».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter